Isännöinnin ammattitutkinto, Careeria, Helsinki

Koulutuksen nimi:
Isännöinnin ammattitutkinto

Koulutuksen järjestäjä:
Careeria

Ajankohta ja paikkakunta:
Alkaen 13.5.2020. Koulutuksen kesto on noin yksi vuosi. Lämmittäjänkatu 2 A, 00880 Helsinki

Kohderyhmä

Isännöinnin ammattitutkinto on tarkoitettu sinulle, joka haluat kehittää isännöinnin osaamistasi. Työskentelet esimerkiksi isännöitsijänä, kiinteistöpäällikkönä, kiinteistösihteerinä, vuokravalvojana tai kiinteistöalan kirjanpitäjänä tai olet vasta aloittelemassa isännöintitehtävissä.

Koulutuksen sisältö ja toteutus

Koulutuksen aikana perehdyt isännöintitehtäviin kuten taloushallintoon, kiinteistön hallintoon, asiakaspalveluun, kiinteistönpitopalvelujen järjestämiseen sekä sopimuskäytännön hoitamiseen. Suoritat isännöinnin ammattitutkinnon näyttämällä osaamisesi omalla työpaikallasi omia työtehtäviäsi tehden. Tutkinnon suorittaminen antaa sinulle valmiudet toimia isännöitsijänä ISA-auktorisoiduissa isännöintialan organisaatioissa, asunto-osakeyhtiössä, kiinteistöalalla, isännöintitoimistoissa ja kiinteistöjä omistavissa organisaatioissa.

Koulutus on joustavaa monimuoto-opiskelua, jossa vuorottelevat lähiopetus, ohjattu etäopetus ja opitun soveltaminen omassa työssä. Koulutus sisältää 10-12 lähipäivää, joita on pääsääntöisesti kaksi päivää kuukaudessa. Lähipäivät ovat arkisin klo 9-16. Lähipäivien lisäksi koulutus sisältää työssä oppimista, ohjattua itseopiskelua sekä verkko-opintoja. Koulutus johtaa viralliseen Opetushallituksen vahvistamaan tutkintoon ja tutkinto antaa pätevyyden toimia isännöitsijänä ISA-auktorisoidussa isännöintitoimistossa.

Koulutukseen hakeminen

Koulutuksen ja tutkinnon suorittaminen vaatii alan työ- tai harjoittelupaikan. Työttömyysetuudella opiskeleva tarvitsee koulutussopimuspaikan opiskelun ajaksi.

Oppisopimuskoulutuksena koulutus on koulutuspäivien ohjaamaa ja pääosin mentorin tukemaa omalla työpaikalla, isännöinnin tehtävissä tapahtuvaa oppimista. Oppisopimuskoulutus on maksuton ja omaehtoisena koulutuksen hinta on 450 €. Opiskelijan on mahdollista hakea valmistuttuaan ammattitutkintostipendiä, joka on 400 €.

Yhteystiedot:

Heini Leino, puh. 040 637 7510, heini.leino@careeria.fi