Isännöinnin ammattitutkinto, Kiinko, Helsinki

Koulutuksen nimi

Isännöinnin ammattitutkinto

Koulutuksen järjestäjä

Kiinko

Ajankohta ja paikkakunta

Aloitus 23.4.2020, Helsinki. Koulutuksen kesto n. 12 kuukautta.

Sisältökuvaus

Isännöinnin ammattitutkinnon suoritettuaan opiskelija osaa hoitaa kiinteistökohteen hallintoa, taloutta sekä teknistä elinkaarta vuosikellon ja asiakkaan tai omistajan kanssa sovitun strategian mukaisesti. Hän hallitsee isännöintikohteen sopimusasiat, asiakirjakäytännöt sekä viranomaisilmoitukset. Tutkinnon suorittanut osaa myös huolehtia riskienhallinnasta, asiakaspalvelusta ja viestinnästä kehittäen omaa toimintaa nykyaikaisia työskentelytapoja hyödyntäen. Lisäksi tutkinnon suorittanut on erikoistunut asunto-osakeyhtiön isännöintiin ja syventänyt osaamistaan joko teknisissä palveluissa, uudiskohteen isännöinnissä tai suunnittelemalla jonkin isännöintityöhön liittyvän kehittämishankeen.

Koulutus toteutetaan työelämälähtöisesti monimuoto-opiskeluna, johon sisältyy tarvittavat lähipäivät ja etäopiskelujaksot oppimistehtävineen. Tutkinnon suorittaminen suunnitellaan jokaisen henkilökohtaisten osaamistarpeiden mukaisesti.

Isännöinnin ammattitutkinto on näyttötutkinto, jonka voi suorittaa joustavasti isännöintityötä tehden. Koulutus ja tutkinto soveltuu asunto-osakeyhtiön isännöintiin keskittyneille isännöitsijöille, teknisille isännöitsijöille, kiinteistösihteereille sekä taloushallinnon parissa toimiville. Ammattitaito osoitetaan aidoissa työtehtävissä, joten tutkinnon suorittajalla tulee olla harjoittelu- tai työpaikka isännöinnin tehtävissä.

Hinta

Tutkintokoulutuksen opiskelijamaksu valtion tukemana on 690 euroa. Hintaan sisältyy opetus, sähköinen luentomateriaali, näytöt sekä kahvitarjoilu. Valtion tukemana koulutus on arvonlisäverotonta. Tuettuja paikkoja on rajoitetusti. Tutkinnon suorittaminen ilman tutkintokoulutukseen osallistumista on osallistujalle maksutonta.

Hakeutuminen

Täytä sähköinen hakulomake www.kiinko.fi/3218023. Haku päättyy 30.3.2020.

Yhteystiedot

koulutuspäällikkö Noora Mäkinen, 040 146 2747, etunimi.sukunimi@kiinko.fi
koulutuskoordinaattori Kirsi Mykkänen-Vesalainen, 040 716 2424, etunimi.sukunimi@kiinko.fi