Isännöinnin erikoisammattitutkinto, Amiedu, Helsinki

Koulutuksen nimi

Isännöinnin erikoisammattitutkinto

Ajankohta ja paikkakunta:

Aloitus 17.1.2020, Helsinki. Koulutuksen kesto noin 12 kk. Aiemmin hankkimasi osaaminen vaikuttaa koulutuksen kestoon.

Sisältökuvaus

Isännöinnin erikoisammattitutkinnon suorittanut osaa vastata kokonaisvaltaisesti kiinteistökohteiden toiminnasta ja kehittämisestä, Hän osaa johtaa vaativan kiinteistökohteen hallintoa, taloutta sekä teknistä elinkaarta tavoitteellisesti. Hän osaa laatia isännöintikohteelle palvelusuunnitelman ja johtaa palveluverkostoa, viestiä vuorovaikutteisesti sekä tuottaa myönteistä asiakaskokemusta ja lisäarvoa sidosryhmille.

Koulutuksen kohderyhmänä ovat isännöitsijät, joilla on vaativia kohteita, kiinteistömanagerit, johto-, asiantuntija- tai kehitystehtävissä isännöintiyrityksessä toimivat henkilöt

Koulutus toteutetaan monimuoto-opetuksena sisältäen lähiopetus-, etätyöskentely- ja verkko-oppimisjaksoja. Jos sinulla on jo tutkinnon perusteiden mukainen osaaminen, sinut voidaan ohjata suoraan tutkintotilaisuuksiin eli sinun ei tarvitse osallistua lähiopetuspäiviin.

Koulutukseen kuuluu olennaisena osana työssä oppiminen, omalla työpaikalla. Isännöinnin erikoisammattitutkinnossa ammattitaito osoitetaan ja arvioidaan isännöinnin käytännön työtehtävissä, joten sinulla täytyy olla alan työpaikka.

Hakeutumisvaiheessa arvioidaan tutkinnon sopivuus sinulle sekä ammatilliset ja henkilökohtaiset kehittymistavoitteesi.  Arviointien pohjalta tehdään suunnitelmat tutkinnon suorittamiseksi ja tarpeellisen ammattitaidon hankkimiseksi.

Hinta

Koulutus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena, joten se on maksutonta.

Hakeminen

Täytä sähköinen hakulomake kotisivullamme www.amiedu.fi » Koulutushaku » Isännöinnin erikoisammattitutkinto. Hakuaika päättyy 15.12.2019

Lisätietoja

kouluttaja Ari Hautala, puhelin 020 7461 484, etunimi.sukunimi@amiedu.fi

Tutustu koulutukseen (linkki ohjautuu koulutuksen järjestäjän sivuille).