Isännöintiliittoon uusi jäsenyhdistys

Kiinteistöalan veteraanit IVY-klubi ry on liittynyt Isännöintiliiton jäseneksi 27. kesäkuuta 2018. IVY-klubi on Isännöintiliiton 23. jäsenyhdistys.

IVY-klubi perustettiin 25 vuotta sitten, ja siihen kuuluu neljäkymmentä kiinteistöalan kokenutta osaajaa. Osa heistä toimii edelleen alalla mm. konsultteina tai taloyhtiöiden hallinnossa ja haluaa osallistua isännöintialan toimintaan.

– Yhdistyksemme toimii yhdyssiteenä, keskustelufoorumina ja henkisen vireyden ylläpitäjänä veteraanivaiheen isännöitsijöille ja muille vastaaville alan toimijoille, sanoo IVY-klubin puheenjohtaja Reijo Savolainen.

Toiminta klubissa tuottaa hänen mukaansa myös uusia hyödyllisiä kontakteja sekä mahdollisuuksia jakaa kokemuksiaan eteenpäin.

IVY-Klubi järjestää aktiivisesti yritysvierailuja ja retkiä ja jakaa näin kokemustaan kiinteistöalan yrityksille.

Seuraavien viiden vuoden aikana lähes puolet isännöitsijöistä tulee eläkeikään, ja tarve hiljaisen kokemuksen siirtämiseen on valtava.

– Arvostamme kovasti, että pitkän ja ansiokkaan päivätyön tehneet haluavat auttaa ja inspiroida uusia sukupolvia isännöintitoimialalla. Yhdistys aktiivisuudellaan on myös hyvä esimerkki järjestötyön arvosta, sanoo Isännöintiliiton toimitusjohtaja Tero Heikkilä.