Isännöitsijän koulutus ja tutkinto 44 (ITS®), Kiinko, Helsinki

Koulutuksen nimi:

Isännöitsijän koulutus ja tutkinto 44 (ITS®), Kiinko

Koulutuksen järjestäjä:

Kiinko

Ajankohta ja paikkakunta:

Aloitus 28.4.2021 Helsingissä

Sisältökuvaus:

Koulutusohjelma vahvistaa isännöitsijän valmiuksia toimia ammatti-isännöitsijän tehtävissä ja antaa lisätietoa isännöintityön keskeisistä osa-alueista. Koulutuksessa painotetaan asunto-osakeyhtiöasioita, mutta myös vuokra- ja liikekiinteistöasioita käsitellään. Koulutusohjelma syventää isännöitsijän osaamista kiinteistöjen hallinnon erityiskysymyksiin sekä sopimusasioihin, huoneenvuokralainsäädäntöön ja perintään, isännöitsijän viestintä- ja kokoustaitoihin, taloushallinnon ja verotuksen erityiskysymyksiin, korjausrakennuttamiseen ja kiinteistöautomaatioon, energia- ja ympäristöasioihin, riskienhallintaan ja turvallisuuskysymyksiin sekä vuokra- ja liikekiinteistöjen erityispiirteisiin.

Koulutus toteutetaan monimuotokoulutuksena, johon sisältyy lähipäiviä, oppimistehtäviä sekä itsenäisesti laadittava kirjallinen projektityö omaan työhön tai isännöintialan kehittämiseen liittyen.

Hakijalta edellytetään vähintään vuoden työkokemusta päätoimisesta isännöinnistä. Koulutusvaatimuksena on suoritettu Isännöinnin ammattitutkinto tai vähintään opisto- tai ammattikorkeakoulutasoinen tutkinto sekä tämän lisäksi edellä mainittu työkokemus. Koulutusohjelmaan osallistuvilla edellytetään olevan alan työpaikka.

Hinta:

Koulutus on valtion tukemaa ammatillista lisäkoulutusta, jossa opiskelijamaksun suuruus on 2525 euroa. Hintaan sisältyy opetus ja sähköinen luentomateriaali. Valtion tukemana koulutus on arvonlisäverotonta. Tuettuja paikkoja on rajoitetusti. Tutkintovaatimuksiin kuuluvan kirjallisuuden opiskelijat hankkivat ja kustantavat itse.

Hakeutuminen:

Täytä hakulomake www.kiinko.fi/3211030

Yhteystiedot:

koulutuspäällikkö Suna Pyykkö, 0400 885 919, etunimi.sukunimi@kiinko.fi
koulutuskoordinaattori Anne Kaija, 040 861 3891, etunimi.sukunimi@kiinko.fi