Isännöitsijän koulutus ja tutkinto (ITS®), Kiinko, Turku

Koulutuksen nimi

Isännöitsijän koulutus ja tutkinto 42 (ITS®)

Koulutuksen järjestäjä

Kiinko

Ajankohta ja paikkakunta

Aloitus 3.5.2020 Turku. Koulutuksen kesto noin 15 kuukautta.

Sisältökuvaus

Koulutusohjelma vahvistaa isännöitsijän valmiuksia toimia ammatti-isännöitsijän tehtävissä ja antaa lisätietoa isännöintityön keskeisistä osa-alueista. Koulutuksessa painotetaan asunto-osakeyhtiöasioita, mutta myös vuokra- ja liikekiinteistöasioita käsitellään. Koulutusohjelma syventää isännöitsijän osaamista kiinteistöjen hallinnon erityiskysymyksiin sekä sopimusasioihin, huoneenvuokralainsäädäntöön ja perintään, isännöitsijän viestintä- ja kokoustaitoihin, taloushallinnon ja verotuksen erityiskysymyksiin, korjausrakennuttamiseen ja kiinteistöautomaatioon, energia- ja ympäristöasioihin, riskienhallintaan ja turvallisuuskysymyksiin sekä vuokra- ja liikekiinteistöjen erityispiirteisiin.

Koulutus toteutetaan monimuotokoulutuksena, johon sisältyy lähipäiviä, syventäviä oppimistehtäviä sekä itsenäisesti laadittava kirjallinen projektityö omaan työhön tai isännöintialan kehittämiseen liittyen.

Hakijalta edellytetään vähintään vuoden työkokemusta päätoimisesta isännöinnistä. Koulutusvaatimuksena on suoritettu Isännöinnin ammattitutkinto tai vähintään opisto- tai ammattikorkeakoulutasoinen tutkinto sekä tämän lisäksi edellä mainittu työkokemus. Koulutusohjelmaan osallistuvilla edellytetään olevan alan työpaikka.

Hinta

Koulutus on valtion tukemaa ammatillista lisäkoulutusta, jossa opiskelijamaksun suuruus on 2525 euroa. Hintaan sisältyy opetus, sähköinen luentomateriaali sekä kahvitarjoilu. Valtion tukemana koulutus on arvonlisäverotonta. Tuettuja paikkoja on rajoitetusti. Lisäksi opiskelijan hankittavaksi tulevat jaksokohtaiset kirjat.

Hakeutuminen

Täytä sähköinen hakulomake www.kiinko.fi/3211025. Haku päättyy 10.4.2020.

Yhteystiedot

koulutuspäällikkö Noora Mäkinen, 040 146 2747, etunimi.sukunimi@kiinko.fi
Koulutuskoordinaattori Anne Kaija, 040 861 3891, etunimi.sukunimi@kiinko.fi