Johtavan ammatti-isännöitsijän koulutus ja tutkinto 63 (AIT®), Kiinko, Tampere

Koulutuksen nimi:
Johtavan ammatti-isännöitsijän koulutus ja tutkinto 63 (AIT®)

Koulutuksen järjestäjä:
Kiinko

Ajankohta ja paikkakunta:
24.8.2020-24.8.2022, Tampere

Sisältökuvaus:
Johtavan ammatti-isännöitsijän koulutus ja tutkinto (AIT)® vahvistaa ammatti-isännöitsijän valmiuksia johtaa asunto-osakeyhtiöiden toimintaa ja prosesseja kiinteistöalan vaativissa tehtävissä, kehittää ammatti-isännöitsijän yhteistyö- ja johtamistaitoja sekä henkilöstö- että palveluliiketoiminnan sektorilla, ohjaa ammatti-isännöitsijää kehittämään omia työskentelytapojaan ja omaa oppimistaan jatkuvasti muuttuvalla ja kehittyvällä toimialalla.

Koulutus on tarkoitettu vahvan pohjaosaamisen omaaville isännöitsijöille ja kiinteistöpäälliköille, joilla on vastuullaan merkittäviä kiinteistöomaisuuksia sekä kokemusta kiinteistön hallinnoinnista, kehittämisestä ja johtamisesta.

Hakijalta edellytetään vähintään kaksi vuotta päätoimista isännöintikokemusta tai viisi vuotta vastaavaa kokemusta kiinteistöalalta. Koulutusvaatimuksena on suoritettu ITS-tutkinto tai vähintään opisto- tai ammattikorkeakoulutasoinen alalle soveltuva tutkinto.

Hakeutuminen:
Täytä hakulomake www.kiinko.fi/3111023. Haku päättyy 31.7.2020.

Hinta:
Koulutus on valtion tukemaa ammatillista lisäkoulutusta, jossa opiskelijamaksun suuruus on 3990 euroa. Hintaan sisältyy opetus, sähköinen luentomateriaali sekä kahvitarjoilu. Koulutus laskutetaan kahdessa erässä. Valtion tukemana koulutus on arvonlisäverotonta. Tuettuja paikkoja on rajoitetusti. Tutkintovaatimuksiin kuuluvan kirjallisuuden hankkivat ja kustantavat opiskelijat itse. Vapaaehtoisen kansainvälisen osuuden matka- ja majoituskustannukset laskutetaan erikseen.

Yhteystiedot:
liiketoimintajohtaja Katja Haarma, 040 572 8057, etunimi.sukunimi@kiinko.fi
koulutuskoordinaattori Hanne Valtonen, 0400 792 925, etunimi.sukunimi@kiinko.fi