Johtavan ammatti-isännöitsijän koulutus ja tutkinto 64 (AIT®), Kiinko, Helsinki

Koulutuksen nimi:

Johtavan ammatti-isännöitsijän koulutus ja tutkinto 64 (AIT®), Kiinko

Koulutuksen järjestäjä:

Kiinko

Ajankohta ja paikkakunta:

Aloitus 27.9.2021 Helsingissä

Sisältökuvaus:

Johtavan ammatti-isännöitsijän koulutus ja tutkinto (AIT)® vahvistaa ammatti-isännöitsijän valmiuksia johtaa asunto-osakeyhtiöiden toimintaa ja prosesseja kiinteistöalan vaativissa tehtävissä, kehittää ammatti-isännöitsijän yhteistyö- ja johtamistaitoja sekä henkilöstö- että palveluliiketoiminnan sektorilla, ohjaa ammatti-isännöitsijää kehittämään omia työskentelytapojaan ja omaa oppimistaan jatkuvasti muuttuvalla ja kehittyvällä toimialalla.

Koulutus on tarkoitettu vahvan pohjaosaamisen omaaville isännöitsijöille ja muille, joilla on vastuullaan merkittäviä, pääasiassa asuinkiinteistöomaisuuksia sekä kokemusta kiinteistön hallinnoinnista, kehittämisestä ja johtamisesta.

Hakijalta edellytetään vähintään kaksi vuotta päätoimista isännöintikokemusta tai viisi vuotta vastaavaa kokemusta kiinteistöalalta. Koulutusvaatimuksena on suoritettu ITS-tutkinto tai vähintään opisto- tai ammattikorkeakoulutasoinen alalle soveltuva tutkinto.

Hakeutuminen:

Täytä hakulomake www.kiinko.fi/3111026

Koulutukseen otetaan korkeintaan 30 opiskelijaa. Hakemuksia käsitellään hakuajan vielä ollessa käynnissä ja opiskelijat voidaan vahvistaa ryhmän täytyttyä, vaikka hakuaikaa olisi vielä jäljellä.

Hinta:

Koulutus on valtion tukemaa ammatillista lisäkoulutusta, jossa opiskelijamaksun suuruus on 4090 euroa. Hintaan sisältyy opetus ja sähköinen luentomateriaali. Koulutus laskutetaan kahdessa erässä. Valtion tukemana koulutus on arvonlisäverotonta. Tuettuja paikkoja on rajoitetusti. Tutkintovaatimuksiin kuuluvan kirjallisuuden opiskelijat hankkivat ja kustantavat itse. Vapaaehtoisen kansainvälisen osuuden matka- ja majoituskustannukset laskutetaan erikseen.

Yhteystiedot:

liiketoimintajohtaja Katja Haarma, 040 572 8057, etunimi.sukunimi@kiinko.fi
koulutuskoordinaattori Hanne Valtonen, 0400 792 925, etunimi.sukunimi@kiinko.fi