Eija Kangas kisaa Isännöitsijä 2020 -palkinnosta

Isännöitsijä Eija Kangas Turusta on valittu Isännöitsijä 2020 -palkinnon finaaliin. Yhteensä kolme finalistia kilpailee palkinnosta, joka julkistetaan Isännöintipäivillä 18.11.2020.

Eija Kangas, Turun Isännöintikeskus Oy, kuva: Vesa-Matti Väärä.

Turun Isännöintikeskus Oy:ssä työskentelevällä Eija Kankaalla on takanaan 35 vuoden työhistoria isännöitsijänä. Asiakkaat kiittävät Kangasta sitoutuneeksi isännöitsijäksi, joka huolehtii asiakasyhtiöistään huolella.

Kangas on keskittynyt isännöimään ydinkeskusta-alueen kiinteistöjä Turussa. Parhaillaan hän kehittää asiakkaan kanssa yhteistyössä esimerkiksi Turun Aurajoen rannassa olevaa, arkkitehtuuriltaan suojeltua taloa. Kankaalla on vankka osaaminen peruskorjaushankkeiden toteuttamisesta, korjaustoimien kilpailuttamisesta ja asiakasyhtiöiden taloudesta huolehtimisesta. Vastuullinen taloushallinto on myös hänen yrityksensä, Turun Isännöintikeskuksen, keskeisiä arvoja.

– Joskus minulle tulee kohteita, joiden talous on huonossa kunnossa. Kun hoidan yhtiön talouden kuntoon, saan hyvän mielen sekä asiakkaille että itselleni, kertoo Kangas.

Kangas tuli isännöintialalle aikanaan asiakaspalvelun kautta, josta siirtyi kirjanpitäjäksi.

– Ehkä tästä syystä minulla on kokonaisvaltainen näkemys isännöintityöstä, ja yksi vahvuuksistani on taloushallinnon puolelta.

Kankaalle on tärkeää toimia työssään huolellisesti, lakien ja säännösten mukaisesti, sovituista aikatauluista lipsumatta. Asiakkaat kiittävät hänen onnistuvan luomaan myönteistä ilmapiiriä myös tilanteisiin, jossa hallituksessa on eriäviä mielipiteitä. Kangas itse kuvailee itseään helposti lähestyttäväksi isännöitsijäksi.

– Haluan huomioida tasapuolisesti kaikkia asiakkaita ja ottaa huomioon kunkin taloyhtiön erityistoiveet.

Kankaalla on kaupallisen alan koulutus ja hän on suorittanut AIT-tutkinnon.

Finalistit valinneen palkintoraadin asiantuntijoina toimivat tänä vuonna asiakkuusjohtaja Aki Salo Isännöintiliitosta, toiminnanjohtaja Satu Grekin Kuntoutusyrittäjistä ja toimitusjohtaja Jyrki Laurikainen Raklista sekä asiantuntija Teemu Kettunen Motivalta.

Finalisteista valitaan lopulliset voittajat yleisöäänestyksellä. Eniten yleisöääniä saaneet voittajat julkistetaan virtuaalisessa palkintogaalassa Isännöintipäivillä 18.11.2020.

ÄÄNESTYKSEEN