Liiketoiminnan ammattitutkinto / kiinteistösihteeri, Careeria, Helsinki

Koulutuksen nimi:
Liiketoiminnan ammattitutkinto, kiinteistösihteeri

Koulutuksen järjestäjä:
Careeria

Ajankohta ja paikkakunta:
Alkaen 13.5.2020. Koulutuksen kesto on noin 10 kk. Lämmittäjänkatu 2 A, 00880 Helsinki

Kohderyhmä:

Koulutusohjelma on tarkoitettu kiinteistö- ja isännöintialan yrityksissä jo toimiville, alalla aloittaneille tai alalle hakeutuville sihteereille sekä toimisto- ja asiakaspalveluhenkilöille.

Koulutuksen sisältö ja toteutus:

Koulutuksen aikana perehdyt kiinteistösihteerin tehtäviin kuten kiinteistön hallintoon, asiakaspalveluun, asiakkuuksien hoitamiseen, kiinteistönpitopalvelujen järjestämiseen sekä sopimus- ja asiakirjakäytäntöjen hoitamiseen. Suoritat Liiketoiminnan ammattitutkinnon näyttämällä osaamisesi omalla työpaikallasi tai työharjoittelussa kiinteistösihteerin työtehtäviä tehden. Tutkinnon suorittaminen antaa sinulle valmiudet työskennellä sihteeri- ja asiakaspalvelutehtäviä isännöinti- ja kiinteistöpalvelualan organisaatioissa, isännöintitoimistoissa ja kiinteistöjä omistavissa yrityksissä.

Koulutus on joustavaa monimuoto-opiskelua, jossa vuorottelevat lähiopetus, ohjattu etäopetus ja opitun soveltaminen omassa työssä. Koulutus sisältää 10-12 lähipäivää, joita on pääsääntöisesti kaksi päivää kuukaudessa. Lähipäivät ovat arkisin klo 9-16 Herttoniemessä. Lähipäivien lisäksi koulutus sisältää työssä oppimista, ohjattua itseopiskelua sekä verkko-opintoja. Koulutus johtaa viralliseen Opetushallituksen vahvistamaan Liiketoiminnan ammattitutkintoon.

Koulutukseen hakeminen

Koulutuksen ja tutkinnon suorittaminen vaatii alan työ- tai harjoittelupaikan. Koulutuksen kesto on noin 10 kk. Oppisopimuskoulutuksena koulutus on maksuton. Omaehtoisena koulutuksen hinta on 450 euroa. Opiskelijan on mahdollista hakea valmistuttuaan ammattitutkintostipendiä, joka on 400 €.

Yhteystiedot:

Heini Leino, 040 637 7510, heini.leino@careeria.fi