Selkeyttä energiaremontteihin?

Kaipaatko työhösi osaamista ja selkeyttä energia- ja ilmastoasioista? Tai haluaisitko jakaa osaamistasi muiden isännöintialan ammattilaisten avuksi? 

Isännöintiliitto tarjoaa uusia mahdollisuuksia lisätä osaamista ja verkostoitua energia- ja ilmastoasioiden tiimoilta. 

Tule mukaan Teams-työpajaan tiistaina 7.11. klo 9.30–11.30!

Työpajassa pääset kommentoimaan Isännöintiliiton uutta opasta ”Selkeyttä muuttuvaan arkeen – Opas taloyhtiöiden energia- ja ilmastoasioihin isännöinnin ammattilaisille”.

Opas julkaistaan alkuvuonna 2024 ja se on nyt kommentointivaiheessa. Oppaassa käsitellään taloyhtiöiden energiaremonttien ja energiatehokkuutta parantavien korjaustoimien toteuttamista. Lisäksi oppaassa käsitellään suppeammin myös taloyhtiöiden päästöttömyyttä ja ilmastonmuutokseen sopeutumista. 

Ilmoittaudu työpajaan viimeistään 6.11. liina.lansiluoto@isannointiliitto.fi

Haluatko tulla mukaan energiaverkostoomme?

Kokoamme Energiaverkoston Isännöintiliton jäsenistä ensi vuoden alussa. Verkoston tavoitteena on tukea isännöinnin ammattilaisten työtä energia- ja tarvittaessa myös ilmastoasioiden parissa taloyhtiöissä. Lisäksi verkosto tarjoaa mahdollisuuden osallistua Isännöintiliiton vaikuttamistyöhön näiden asioiden parissa. Verkosto kokoontuu noin 4 kertaa vuodessa ja tapaamisiin voi osallistua Teamsissä tai paikan päällä. 

Jos haluat mukaan verkostoon, ilmoittaudu liina.lansiluoto@isannointiliitto.fi. Verkoston ensimmäinen tapaamiselle etsitään sopiva aika verkoston jäsenten kesken tammikuulle. 

Opas ja energiaverkosto ovat osa hanketta ”Apua isännöinnille taloyhtiöiden vihreään siirtymään”. Hankkeen tavoitteena on helpottaa taloyhtiöiden vihreää siirtymää parantamalla Isännöintiliiton Mappi-jäsenpalvelussa saatavilla olevia tietosisältöjä, kokoamalla ne julkiseksi, sähköiseksi oppaaksi ja kouluttamalla isännöitsijöitä. Opas julkaistaan osana Mappi-jäsenpalvelua alkukeväästä 2024. Hankkeessa kehitetään myös taloyhtiöille tarjolla olevaa päästö- ja energiaremonttihankkeiden laskentaa.  

Hankkeeseen on saatu tukea ympäristöministeriöltä Vähähiilisen rakennetun ympäristön ohjelmasta, jonka rahoitus tulee EU:n kertaluonteisesta elpymisvälineestä (RRF).