Teknisen isännöitsijän peruskoulutus ja tutkinto (PerusTEK)™, Kiinko, Helsinki

Koulutuksen nimi:

Teknisen isännöitsijän peruskoulutus ja tutkinto (PerusTEK)™, Kiinko

Koulutuksen järjestäjä:

Kiinko

Ajankohta ja paikkakunta:

6.9.-14.12.2021, Helsinki

Sisältökuvaus:

Tavoitteena on auttaa osallistujia hankkimaan perusvalmiudet teknisen isännöitsijän ja teknisen managerin tehtävien hoitamiseen. Vahvan osaamispohjan lisäksi saat koulutusohjelman hyväksytysti suoritettuasi oikeuden käyttää ansiokasta tutkintonimikettä Teknisen isännöitsijän peruskoulutus ja tutkinto PerusTEK.

Peruskoulutuksen ja tutkinnon suorittanut asiantuntija hahmottaa kokonaiskuvan teknisen isännöinnin ja manageroinnin tehtävistä sekä kehittyy hallitsemaan työssä vaadittavat taidot. Pääset keskustelemaan asiantuntijoiden kanssa ja ammentamaan vinkkejä käytännön tilanteisiin. Perehdyt teknisen ylläpidon ja korjaustöiden hallintaan, talotekniikkaan, kunnossapitovastuun jakautumiseen, kiinteistöpalvelujen hankintaan, viranomaisyhteistyöhön ja turvallisuustekijöihin saaden ajantasaista tietoa ja viimeisimpiä vinkkejä.

Koulutus soveltuu teknisen isännöitsijän tehtäviin kouluttautuville sekä muille kiinteistönpidon toimihenkilöille, jotka haluavat kartuttaa osaamistaan teknisen isännöinnin tehtäväkenttään.

Hinta:

Koulutus on valtion tukemaa ammatillista lisäkoulutusta, jossa opiskelijamaksun suuruus on 2300 euroa. Hintaan sisältyy opetus ja sähköinen luentomateriaali. Valtion tukemana koulutus on arvonlisäverotonta. Tuettuja paikkoja on rajoitetusti.

Hakeutuminen:

Täytä hakulomake www.kiinko.fi/3311048

Opiskelupaikat täytetään hakemusten saapumisjärjestyksessä. Opiskelijat voidaan vahvistaa ryhmän täytyttyä, vaikka hakuaikaa olisi vielä jäljellä.

Yhteystiedot:

liiketoimintajohtaja Katja Haarma, 040 572 8057, etunimi.sukunimi@kiinko.fi
koulutuskoordinaattori Anne Kaija, 040 861 3891, etunimi.sukunimi@kiinko.fi