Teknisen isännöitsijän peruskoulutus ja tutkinto (PerusTEK)™, Kiinko, Lahti

Koulutuksen nimi:
Teknisen isännöitsijän peruskoulutus ja tutkinto (PerusTEK)

Koulutuksen järjestäjä:
Kiinko

Ajankohta ja paikkakunta:
6.5.-30.9.2020, Lahti

Sisältökuvaus:
Tavoitteena on auttaa osallistujia hankkimaan perusvalmiudet teknisen isännöitsijän ja teknisen managerin tehtävien hoitamiseen. Vahvan osaamispohjan lisäksi saat koulutusohjelman hyväksytysti suoritettuasi oikeuden käyttää ansiokasta tutkintonimikettä Teknisen isännöitsijän peruskoulutus ja tutkinto
PerusTEK. 

Peruskoulutuksen ja tutkinnon suorittanut asiantuntija hahmottaa kokonaiskuvan teknisen isännöinnin ja manageroinnin tehtävistä sekä kehittyy hallitsemaan työssä vaadittavat taidot. Pääset keskustelemaan asiantuntijoiden kanssa ja ammentamaan vinkkejä käytännön tilanteisiin. Perehdyt teknisen ylläpidon ja korjaustöiden hallintaan, talotekniikkaan, kunnossapitovastuun jakautumiseen, kiinteistöpalvelujen hankintaan, viranomaisyhteistyöhön ja turvallisuustekijöihin saaden ajantasaista tietoa ja viimeisimpiä vinkkejä. 

Koulutus soveltuu teknisen isännöitsijän tehtäviin kouluttautuville sekä muille kiinteistönpidon toimihenkilöille, jotka haluavat kartuttaa osaamistaan teknisen isännöinnin tehtäväkenttään.  

Hinta:
Koulutus on valtion tukemaa ammatillista lisäkoulutusta, jossa opiskelijamaksun suuruus on 2250 euroa. Hintaan sisältyy opetus, sähköinen luentomateriaali sekä kahvitarjoilu. Valtion tukemana koulutus on arvonlisäverotonta. Tuettuja paikkoja on rajoitetusti. 

Hakeutuminen:
Täytä hakulomake www.kiinko.fi/3311045. Haku päättyy 15.4.2020.  

Opiskelupaikat täytetään hakemusten saapumisjärjestyksessä. Opiskelijat voidaan vahvistaa ryhmän täytyttyä, vaikka hakuaikaa olisi vielä jäljellä. 

 Yhteystiedot: 
koulutuspäällikkö Suna Pyykkö, 0400 885 919,
etunimi.sukunimi@kiinko.fi
koulutuskoordinaattori Anne Kaija, 040 861 3891, etunimi.sukunimi@kiinko.fi