Isännöinnin ammattitutkinto / Asunto-osakeyhtiön isännöinti, Kiinko, Helsinki

Koulutuksen nimi:

Isännöinnin ammattitutkinto, Asunto-osakeyhtiön isännöinti

Koulutuksen järjestäjä:

Kiinko

Ajankohta ja paikkakunta:

Aloitus 1.2.2021 Helsingissä. Koulutuksen kesto n. 12kk. Tutkinnon suorittaminen suunnitellaan jokaisen henkilökohtaisten osaamistarpeiden mukaisesti.

Sisältökuvaus:

Isännöinnin ammattitutkinnon suoritettuaan opiskelija osaa hoitaa kiinteistökohteen hallintoa, taloutta sekä teknistä elinkaarta vuosikellon ja asiakkaan tai omistajan kanssa sovitun strategian mukaisesti. Hän hallitsee isännöintikohteen sopimusasiat, asiakirjakäytännöt sekä viranomaisilmoitukset. Tutkinnon suorittanut osaa myös huolehtia riskienhallinnasta, asiakaspalvelusta ja viestinnästä kehittäen omaa toimintaa nykyaikaisia työskentelytapoja hyödyntäen. Lisäksi tutkinnon suorittanut on erikoistunut asunto-osakeyhtiön isännöintiin ja syventänyt osaamistaan joko teknisissä palveluissa, uudiskohteen isännöinnissä tai suunnittelemalla jonkin isännöintityöhön liittyvän kehittämishankeen.

Koulutus toteutetaan työelämälähtöisesti monimuoto-opiskeluna, johon sisältyy tarvittavat lähipäivät ja etäopiskelujaksot oppimistehtävineen.

Isännöinnin ammattitutkinto on näyttötutkinto, jonka voi suorittaa joustavasti isännöintityötä tehden. Koulutus ja tutkinto soveltuu asunto-osakeyhtiön isännöintiin keskittyneille isännöitsijöille, teknisille isännöitsijöille, kiinteistösihteereille sekä taloushallinnon parissa toimiville. Ammattitaito osoitetaan aidoissa työtehtävissä, joten tutkinnon suorittajalla tulee olla harjoittelu- tai työpaikka isännöinnin tehtävissä.

Hinta:

Tutkintokoulutuksen opiskelijamaksu valtion tukemana on 690 euroa. Valtion tukemana koulutus on arvonlisäverotonta. Tuettuja paikkoja on rajoitetusti. Tutkinnon suorittaminen ilman tutkintokoulutukseen osallistumista on osallistujalle maksutonta.

Hakeutuminen:

Täytä hakulomake 1.2. koulutukseen www.kiinko.fi/3218029.

Yhteystiedot:

koulutuspäällikkö Heli Peltonen, 040 753 3163, etunimi.sukunimi@kiinko.fi
koulutuskoordinaattori Kirsi Mykkänen-Vesalainen, 040 716 2424, etunimi.sukunimi@kiinko.fi