Isännöinnin ammattitutkinto, Taitotalo, Helsinki

Isännöinnin ammattitutkinto

Koulutuksen järjestäjä

Taitotalo

Ajankohta ja paikkakunta

Aloitus 5.10.2020. Koulutuksen kesto on noin 1 vuosi. Aiemmin hankkimasi osaaminen vaikuttaa koulutuksen kestoon.

Sisältökuvaus

koulutuksen tavoitteena on tarjota osallistujalle valmiuksia hoitaa isännöinnin toimintaympäristöön liittyviä hallinnollisia, taloudellisia ja teknisiä työtehtäviä sekä luoda edellytykset isännöinnin ammattitutkinnon suorittamiseen. Koulutus on tarkoitettu isännöinti- ja kiinteistöalan yrityksessä työskenteleville isännöitsijöille, apulaisisännöitsijöille, teknisille isännöitsijöille ja -työnjohtajille sekä kiinteistöassistenteille, taloushallinto- ja asiakaspalveluhenkilöstölle, jotka osallistuvat isännöintipalvelun tuottamiseen ja haluavat tiedon hankinnan ja päivityksen lisäksi suorittaa isännöinnin ammattitutkinnon. Henkilöllä tulee olla työssä mahdollisuus osallistua erilaisiin isännöinnin ammattitutkinnon perusteiden mukaisiin työtehtäviin.

Koulutus toteutetaan monimuoto-opetuksena sisältäen lähiopetus-, etätyöskentely- ja verkko-oppimisjaksoja. Tutkinnon voit suorittaa myös suoraan näytöin ilman koulutusta, mikäli osaamisesi todetaan riittäväksi.

Koulutukseen kuuluu olennaisena osana työssä oppiminen, omalla työharjoittelu- tai työpaikalla. Isännöinnin ammattitutkinnossa ammattitaito osoitetaan ja arvioidaan isännöinnin käytännön työtehtävissä, joten sinulla täytyy olla alan työ- tai harjoittelupaikka.

Lisätietoja koulutuksesta.

Hinta

Koulutus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena ja koulutussopimuskoulutuksena, joten se on maksutonta.

Hakeutuminen

Täytä hakemus Taitotalon kotisivuilla osoitteessa www.taitotalo.fi >> koulutushaku >> isännöinti >> isännöinnin ammattitutkinto viimeistään 17.9.2020 mennessä. koulutuspaikat täytetään sitä mukaan, kun hakukriteerit hyväksyttävästi täyttävä henkilö siihen hakeutuu.

Yhteystiedot

Ari Hautala, kouluttaja, puhelin 020 7461 484, ari.hautala@taitotalo.fi.

Asiakaspalvelu (ma-to klo 8-15 ja pe klo 8-14), puhelin 010 80 80 90, asiakaspalvelu@taitotalo.fi.