Isännöinnin erikoisammattitutkinto, Taitotalo, Helsinki

Koulutuksen nimi:
Isännöinnin erikoisammattitutkinto

Koulutuksen järjestäjä:
Taitotalo

Ajankohta ja paikkakunta:
Aloitus 9.9.2021. Koulutus järjestetään Helsingissä. Koulutuksen kesto on n. 1 vuosi. Aiemmin hankkimasi osaaminen vaikuttaa koulutuksen kestoon.

Tavoitteet ja hyödyt:
Isännöinnin erikoisammattitutkinnon suorittanut osaa vastata kokonaisvaltaisesti kiinteistökohteiden toiminnasta ja kehittämisestä, Hän osaa johtaa vaativan kiinteistökohteen hallintoa, taloutta sekä teknistä elinkaarta tavoitteellisesti. Hän osaa laatia isännöintikohteelle palvelusuunnitelman ja johtaa palveluverkostoa, viestiä vuorovaikutteisesti sekä tuottaa myönteistä asiakaskokemusta ja lisäarvoa sidosryhmille.

Kohderyhmä:
Isännöinnin erikoisammattitutkinto soveltuu sinulle isännöinnin ammattilainen, joka työskentelet isännöitsijänä, teknisenä isännöitsijänä, kiinteistömanagerina, johto-, asiantuntija- tai kehitystehtävissä.

Sisältö:
Lähiopetus toteutetaan kahden päivän jaksoissa, yhteensä 10 lähipäivää. Tutkintotodistuksen saaminen edellyttää, että osoitat hallitsevasi tutkinnon perusteiden mukaisen ammattitaidon sitä vastaavissa työtehtävissä.

Isännöinnin erikoisammattitutkinnon laajuus on 180 osaamispistettä ja koostuu kahdesta pakollisesta ja yhdestä valinnaisesta tutkinnon osasta:

Pakolliset osat:
• Asiakaskokemuksen tuottaminen ja palveluverkoston hallinta, 60 osp
• Tavoitteellinen kiinteistöjohtaminen, 60os.

Valinnainen osa (valittava yksi):
• Kehittämissuunnitelma isännöinnistä, 60 osp
• Toimiminen isännöitsijänä vaativassa korjaushankkeessa, 60 osp

Toteutus:
Koulutus toteutetaan monimuoto-opetuksena sisältäen lähiopetus-, etätyöskentely- ja verkko-oppimisjaksoja. Jos sinulla on jo tutkinnon perusteiden mukainen osaaminen, sinut voidaan ohjata suoraan näyttöihin eli sinun ei tarvitse osallistua lähiopetuspäiviin.

Koulutukseen kuuluu olennaisena osana työssä oppiminen, omalla työpaikalla. Isännöinnin erikoisammattitutkinnossa ammattitaito osoitetaan ja arvioidaan isännöinnin käytännön työtehtävissä, joten sinulla täytyy olla alan työpaikka.

Hakeutumisvaiheessa arvioidaan tutkinnon sopivuus sinulle sekä ammatilliset ja henkilökohtaiset kehittymistavoitteesi. Arviointien pohjalta tehdään suunnitelmat tutkinnon suorittamiseksi ja tarpeellisen ammattitaidon hankkimiseksi.

Lähiopiskelupaikka on Taitotalo, Strömberginkuja 3 (Hki-Pitäjänmäki), 00380 HELSINKI.

Koulutus järjestetään verkkokoulutusympäristössä poikkeustilanteen aikana.

Hinta:
Koulutus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena, joten se on maksutonta.

Tutkinnon suoritettuasi voit hakea Työllisyysrahastolta tutkintostipendiä, joka on veroton kertakorvaus, suuruudeltaan 400 euroa. Lisätietoa ja hakuohjeet löytyvät täältä.

Hakeminen:
Täytä sähköinen hakulomake kotisivullamme www.taitotalo.fi >> Koulutushaku >> Isännöinti >> isännöinnin erikoisammattitutkinto. Hakuaika päättyy 30.8.2021.

Lisätietoja:
Ari Hautala, kouluttaja, puh.020 7461 484, ari.hautala@taitotalo.fi
Tuula Utriainen, koulutussuunnittelija, puh. 020 7461 490, tuula.utriainen@taitotalo.fi
Asiakaspalvelu (ma-to klo 8-15 ja pe klo 8-14), puh. 010 80 80 90, asiakaspalvelu@taitotalo.fi