Isännöinnin erikoisammattitutkinto, Taitotalo, Helsinki

Koulutuksen nimi

Isännöinnin erikoisammattitutkinto

Koulutuksen järjestäjä

Taitotalo

Ajankohta ja paikkakunta

Aloitus 7.9.2020, Helsinki. Koulutuksen kesto noin 12 kuukautta. Aiemmin hankkimasi osaaminen vaikuttaa koulutuksen kestoon.

Sisältökuvaus

Isännöinnin erikoisammattitutkinnon suorittanut osaa vastata kokonaisvaltaisesti kiinteistökohteiden toiminnasta ja kehittämisestä, Hän osaa johtaa vaativan kiinteistökohteen hallintoa, taloutta sekä teknistä elinkaarta tavoitteellisesti. Hän osaa laatia isännöintikohteelle palvelusuunnitelman ja johtaa palveluverkostoa, viestiä vuorovaikutteisesti sekä tuottaa myönteistä asiakaskokemusta ja lisäarvoa sidosryhmille. Tutkinnon kohderyhmänä ovat Isännöitsijät (joilla vaativia kohteita), kiinteistömanagerit, johto-, asiantuntija- tai kehitystehtävissä isännöintiyrityksessä toimivat henkilöt.

Koulutus toteutetaan monimuoto-opetuksena sisältäen lähiopetus-, etätyöskentely- ja verkko-oppimisjaksoja. Jos sinulla on jo tutkinnon perusteiden mukainen osaaminen, sinut voidaan ohjata suoraan tutkintotilaisuuksiin eli sinun ei tarvitse osallistua lähiopetuspäiviin.

Koulutukseen kuuluu olennaisena osana työssä oppiminen, omalla työpaikalla. Isännöinnin erikoisammattitutkinnossa ammattitaito osoitetaan ja arvioidaan isännöinnin käytännön työtehtävissä, joten sinulla täytyy olla alan työpaikka.

Lisätietoja koulutuksesta.

Hinta

Koulutus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena, joten se on maksutonta.

Hakeutuminen

Täytä sähköinen hakulomake kotisivullamme www.taitotalo.fi >> Koulutushaku >> Isännöinti >> isännöinnin erikoisammattitutkinto. Hakuaika päättyy 18.8.2020.

Yhteystiedot

Ari Hautala, kouluttaja, puhelin 020 7461 484, ari.hautala@taitotalo.fi.

Asiakaspalvelu (ma-to klo 8-15 ja pe klo 8-14), puhelin 010 80 80 90, asiakaspalvelu@taitotalo.fi.