Kiinteistöjen ja rakentamisen vastuullisuusasiantuntija, 14.2.2024 – 16.5.2024, Metropolia hybriditoteutus

Vihreä siirtymä tuo rakennusyrityksille uusia liiketoiminnallisia mahdollisuuksia. Vastuullisuus näkyy rakentamisen arvoissa ja rakennusyritysten toiminnassa yhä vahvemmin. Kilpailukyvyn säilyttämiseksi muuttuvassa toimintaympäristössä vastuullisuus tulee rakentaa sisään yrityksen ydinliiketoimintaan.

Vastuullisuusasiantuntija-koulutus antaa kattavan kuvan tämän päivän vastuullisuusnäkökohdista ja vaatimuksista kiinteistö- ja rakennusalalla.

Sisältö

Kiinteistöjen ja rakentamisen vastuullisuusasiantuntija -koulutus antaa kattavan kuvan tämän päivän vastuullisuusnäkökohdista ja vaatimuksista rakennus- ja kiinteistöalalla:

  • Perustiedot vastuullisuuden kehittämiseen omassa yrityksessä
  • Eri sidosryhmien odotukset ja vaatimukset
  • Vastuullisuuden tarjoamat hyödyt yrityksille sekä yrityscasien avulla käytännön esimerkkejä ja kokemuksia
  • Toimitusketjun ja hankintojen vastuullisuusvaatimukset
  • Nykyiset ja tulevat raportointivaatimukset.

Kenelle koulutus soveltuu?

Voit työskennellä kiinteistö- ja rakennnusalan eri rooleissa kuten kiinteistöjen ylläpidon tai käytön, rakentamisen tai rakennuttamisen, kiinteistökehittämisen tai toimitilojen vuokraajan tehtävissä. Voit toimia esimerkiksi näissä tehtävissä, kuten vastuullisuusasiantuntijana, kehitys-, ympäristö-, laatupäällikkönä, ympäristökonsulttina, kestävän kehityksen asiantuntijana, viestintäasiantuntijana, viestintäpäällikkönä, tai kiinteistöpäällikkönä.

Lue lisää ja ilmoittaudu