Talokysely-palvelu uudistuu ja siirtyy osaksi Mappia

Isännöintiliiton kyselytyökalu Talokysely.fi kehittyy syksyn aikana. Palvelun käyttäjiltä saatujen toiveiden sekä jäsenkyselyn perusteella Talokysely muuttuu nyt ketterämmäksi ja helppokäyttöisemmäksi työkaluksi.  

Nykyinen Talokysely.fi-sivusto sulkeutuu 30.9. ja maanantaista 5.10. lähtien Talokysely-palvelua pääsee käyttämään helposti jäsenpalvelu Mapin kautta.  

− Olemme saaneet jäseniltä viime vuosina paljon hyviä kehitysehdotuksia ja kommentteja Talokyselyyn liittyen. Nyt tehty uudistus mahdollistaa palvelun jatkokehittämisen ja pystymme vastaamaan paremmin toiveisiin, kertoo Isännöintiliiton palvelupäällikkö Johanna Kannas.  

Uudistuneessa Talokyselyssä on jatkossakin mahdollista personoida kyselypohjaa kuudella omalla lisäkysymyksellä. Lisäksi syksyn aikana palveluun tulee 1-2 uutta kyselytyyppiä. Jatkossa omien kyselyiden tulokset on mahdollista saada useassa eri tiedostomuodossa, esimerkiksi valmiina esityksenä tai raakadatana. 

Talokyselyn siirtyessä Mappiin helpottuu myös palvelua käyttävän isännöintiyrityksen työ. Jatkossa halutut kyselylinkit saa valmiina suoraan sähköpostiin, josta ne voi jakaa eteenpäin omille asiakkaille tai työntekijöille. Vastausten reaaliaikainen seuraaminen ja raportin tulostaminen onnistuu samassa viestissä toimitettavan tuloslinkin kautta. 

Jäsenpalveluiden kehittäminen on osa laajempaaIsännöintiliiton uuden strategian mukaista työtä. Talokyselyä kehitetään voimakkaasti, ja tavoitteena on ennen kaikkea palvelun parantaminen sekä entistä laadukkaamman kyselytyökalun tarjoaminen jäsenille. Samalla jäsenpalvelu Mappi muuttuu yhä kattavammaksi isännöitsijän työkalupakiksi. 

Mikä muuttuu?

  • Vanha käyttöliittymä osoitteessa talokysely.fi sulkeutuu keskiviikkona 30.9. 
  • Uusi, helppokäyttöisempi palvelu aukeaa Mapissa maanantaina 5.10. 
  • Kirjautumiseen käytetään omia Mappi-tunnuksia 
  • Kyselyiden sisältö ja runko säilyy samana 

Mitä palvelun käyttäjän pitää tehdä nyt?

  • Jos haluat Talokyselyssä tekemäsi kyselyiden tulokset talteen, käy tulostamassa pdf-raportit palvelusta syyskuun aikana. Vanhasta palvelusta ei ole mahdollista saada tehtyjen kyselyiden tuloksia ulos enää 30.9. jälkeen. 
  • Jos olet juuri suunnittelemassa uutta kyselyä, suosittelemme odottamaan lokakuuhun.  

Talokyselyn hinnoittelu säilyy ennallaan. Kehittämistyö jatkuu käyttäjiltä tulevien palautteiden perusteella, joten toivomme runsaasti palautetta ja toiveita uudistuksesta. 

Lisätietoja

Johanna Kannas 

Palvelupäällikkö, Isännöintiliitto

p. 045 860 8777 

johanna.kannas@isannointiliitto.fi