Tiivi: Koti kerralla kuntoon – yhteinen tavoite ikkunaremontissa

Ikkunaremontin alta ei muuteta pois, joten remonttikohteissa Tiivin ikkuna-asentajat tekevät työtä käytännössä aina ihmisten kotona. Kun asunnon ovi aukeaa, asentaja astuu perheen normaalin elämän keskelle – siksi asentajamme tuntevat ja tietävät taloyhtiön asukkaiden tarpeet ja remontin aiheuttamat harmit.

Asentajien kanssa syntyi Tiivin uusi laajennettu palvelupaketti, jota kutsumme Kristalliasennukseksi. Tavanomaisesta asennuksesta poiketen Kristalliasennukseen kuuluu työmaan lähellä olevien huonekalujen siirto ja suojaus, työmaan siivous ja ikkunoiden ensipesu.

Uuden palvelupaketin tarkoituksena on helpottaa asukkaiden elämää remontin keskellä: huonoselkäisen vanhuksen tai kiireisen perheenäidin ei tarvitse järjestellä sohvien ja tv-tasojen siirtelyä ja asunto on siistissä kunnossa heti remontin jälkeen.

Kristalliasennus on osa käytännöllisiä työmaajärjestelyjä, jotka vaikuttavat monella tavoin sekä työturvallisuuteen että asukkaiden mukavuuteen ja turvallisuuteen. Sähläämistä, sotkua, virheitä ja ajanhukkaa vähentävä sertifioitu asennusprosessi on hyödyllinen sekä taloyhtiön, asukkaan että Tiivin näkökulmasta. Sisällä asunnossa tehtävät työt pystytään hoitamaan kerralla alusta loppuun. Ikkunat voidaan täsmätoimittaa työmaalle, jolloin toimituserät ja nostoerät etenevät työmaan tahdissa.

Kun uutta rakennettaessa riskin muodostavat nostamiset, putoamiset ja suojainten puute, on remonttityömailla huomioitava myös vanhat materiaalit, jotka voivat sisältää asbestia, lyijyä ja pcb:tä. Otamme työmaiden turvallisuuden vakavasti – Tiivin tavoitteena on nolla tapaturmaa. Siisti, pölytön ja harkiten etenevä työmaa on kaikkien etu.

Jari Peltonen

Kirjoittaja on Tiivin taloyhtiömyynnistä vastaava myyntipäällikkö. Tiivi on Suomen tunnetuin ja arvostetuin ikkunamerkki. Premium-tuotteiden laadun varmistaa Tiivin omien asentajien varmuudella hoitama, sertifioitu asennus. Tiivi tekee jatkuvaa kehitys- ja tutkimustyötä ekologisen ja energiatehokkaan rakentamisen ja remontoinnin puolesta. Tiivin vahvuuksia ovat yksilöllinen palvelu ja laadukas asiakaskokemus.