Anne Pulkkinen voitti Isännöitsijä 2022 -palkinnon – ”Yhteistyö taloyhtiöiden hallitusten kanssa on isännöitsijän työtehtävistä tärkein”

Isännöitsijä Anne Pulkkinen Keravan Isännöinti Oy:stä on voittanut Isännöitsijä 2022 -kilpailun. Päivittäisessä työssään Pulkkinen kehittää isännöinnin toimintatapoja usein yhteistyössä keravalaisten taloyhtiöiden kanssa. Yhteensä kolme finalistia kilpaili palkinnosta, jonka voittaja julkistettiin Isännöintipäivillä Jyväskylässä 21.9.2022.

Keravalainen Anne Pulkkinen aloitti isännöitsijän työt kymmenisen vuotta sitten ja on toinen isänsä perustaman Keravan Isännöinti Oy:n pääosakkaista.

Ennen isännöintialalle siirtymistä medianomiksi opiskellut Pulkkinen kehittää isännöintiä mielellään viestinnän keinoin. Keravan Isännöinnissä hän on uudistanut yrityksen toimintatapoja, asiakasviestintää ja asukassivuja – usein yhteistyössä asiakkaiden kanssa. Pulkkisen mukaan pohjimmiltaan isännöitsijänä onnistumisen tärkein tekijä on valmius kuunnella asiakasta ja toimia yhdessä:

– Yhteistyö hallitusten kanssa on isännöitsijän työtehtävistä tärkein. Silloin isännöitsijä ja hallitus pääsevät miettimään ja toteuttamaan tavoitteita yhdessä.

Yhteistyö hallitusten kanssa on isännöitsijän työtehtävistä tärkein. Silloin isännöitsijä ja hallitus pääsevät miettimään ja toteuttamaan tavoitteita yhdessä.

Aktiivista kehittämistä Keski-Uudenmaan ja koko isännöintialan eteen

Oman yrityksen johtamisen lisäksi Pulkkinen toimii aktiivisena  laajemminkin Keski-Uudellamaalla. Isännöintityön tunnetuksi tekeminen ja asumisen opetuksen uudistaminen ovat Pulkkiselle tärkeitä teemoja. Hän toimii paikallisen Keski-Uudenmaan isännöinti ry:n oppilaitosvastaavana ja on ollut mukana Isännöintiliiton Asumisen opetus -työryhmässä, joka kehittää asumistaitojen verkkopeliä peruskouluikäisille. Lisäksi Pulkkinen kuuluu Keravan Yrittäjien hallitukseen.

Vuonna 2021 Pulkkinen käynnisti myös #isännöintitunnetuksi-haasteen, jotta isännöitsijät itse tekisivät työtään tunnetuksi sosiaalisessa mediassa. Kampanjassa ravisteltiin suuren yleisön mielikuvia isännöitsijöistä.

– Haluan viedä isännöitsijän työtä kohti asiantuntijaroolia. Kun asiakkaat tietävät alasta enemmän, arvostus ja luottamus saadaan paremmaksi.

Mikä on Isännöitsijä 2022 -palkinto?

Isännöintiliitto palkitsee esimerkillisiä isännöintialan osaajia vuosittain. Palkinnoilla halutaan kiittää ja kannustaa isännöinnin ammattilaisia heidän työssään hyvän asumisen puolesta. Palkinnot ojennettiin Isännöintipäivillä 21.9.2022.

Palkintoja jaettiin tänä vuonna kahdessa kategoriassa: Isännöitsijä 2022 ja Isännöintiammattilainen 2022. Isännöitsijäksi 2022 etsittiin vastuullista ja esimerkillistä isännöitsijää, joka haluaa toiminnallaan edistää koko toimialan arvostusta.

Finalistit valinneen palkintoraadin asiantuntijoina toimivat tänä vuonna yhteysjohtaja Timo Tossavainen (Kiinteistöliitto), toimitusjohtaja Kirsi Hautala (Rakentamisen Laatu RALA ry), toiminnanjohtaja Anne Viita (Vuokralaiset VKL ry) ja vaikuttamis- ja tutkimusjohtaja Tuomas Viljamaa (Isännöintiliitto). Finalisteista valittiin lopulliset voittajat yleisöäänestyksellä.

 

Lue lisää