Julkisivuremontti 2017 -kilpailu käynnissä

Onko takana onnistunut julkisivuremontti? Nyt siitä on mahdollista saada sekä mainetta että euroja.

Asunto-osakeyhtiöille suunnatussa Julkisivuremontti 2017 -kilpailussa etsitään taloyhtiöitä, joissa on tehty onnistunut ja laadukas julkisivuremontti, jollainen kelpaisi esimerkiksi ja innostukseksi myös muille korjaamista vielä harkitseville.

Kilpailun tuomaristo kiinnittää huomiota arkkitehtuurin ja teknisten ratkaisujen lisäksi päätöksentekoprosessiin, hanke- ja toteutussuunnitteluun, kustannusten hallittavuuteen, aikataulussa pysymiseen, tiedottamiseen ja energiansäästötavoitteiden huomioimiseen.

Ehdotuksia voivat tehdä niin hallituksen puheenjohtaja, isännöitsijä, suunnittelija kuin urakoitsijakin. Palkintona on rahaa ja laatta muistona palkitsemisesta.

Asunto-osakeyhtiön korjauksen täytyy olla valmis / vastaanotettu 25.8.2017 mennessä. Mukaan voi kuitenkin ilmoittaa myös sellaisia asunto-osakeyhtiöiden julkisivukorjaushankkeita, jotka ovat valmistuneet vuosina 2016 tai 2015.

Palkittavat julkistetaan Kiinteistö 2017 -messuilla 26.9.2017 Helsingin Messukeskuksessa.

Kilpailuun osallistutaan täyttämällä ilmoituslomake ja sen liitteet, jotka löytyvät Julkisivuyhdistyksen kotisivuilta. Ehdotukset on toimitettava pe 25.8.2017 mennessä.