Mitä kuuluu viime vuoden Isännöintiyritys 2018 -voittajalle?

Viime vuoden parhaana palkittu MTR-Isännöinti Oy kertoo voiton vahvistaneen ajatusta siitä, että yritystä on kehitetty oikeaan suuntaan. Palkinto myös lisäsi yrityksen tunnettuutta.

MTR-Isännöinti Oy, Vantaa. Takarivi Lauri Mankki (vas) ja Mikko Melasniemi. Keskirivi Saimi Pakkala (vas), Tuulia Sirvio ja Jani Riihola. Eturivi Krister Ilvonen (vas), Jonna Havukainen ja Marianne Aho-Mankki. Kuva: Anne Vatén.

Voitto oli henkilökunnalle erittäin suuri asia. Pidimme sitä esillä niin sisäisesti kuin viestiessämme yrityksestä ulospäinkin, kertoo toimitusjohtaja Krister Ilvonen MTR:ltä.

Yritys vastaanotti Isännöintiyritys 2018 -palkinnon viime syyskuussa Lahden Isännöintipäivillä. Palkintokisan teemana oli tuolloin asumisen strateginen kehittäminen ja asukkaiden kuuntelu.

MTR-Isännöintiä kiiteltiin siitä, että se kehittää asumista tavoitteellisesti ja lisää asukkaiden kuuntelua monin eri kehitys- ja kokeiluhankkein. Avauksina asumisen tavoitteellisen kehittämisen suuntaan mainittiin esimerkiksi taloyhtiöiden strategiat ja kokouskulttuurin parantaminen. 

Kilpailu on erinomainen paikka tuoda esiin omia ajatuksia ja toimintamalleja sekä jakaa hyviä käytäntöjä toimialan kesken. Kannustamme kaikkia hakemaan rohkeasti kisaan mukaan!

Ilvonen kertoo, että tavoitteellista asumisen kehittämistä on jatkettu yhdessä asiakkaiden kanssa. Taloyhtiöiden suunnitelmallisen johtamisen tärkeyttä pidetään esillä ja isännöitsijöitä koulutetaan hahmottamaan taloyhtiöstrategioiden hyödyt.

– Osana asiantuntijatyötään isännöitsijä tarjoaa taloyhtiöstrategiaa asiakashallituksilleen, sanoo Ilvonen.

Tällä hetkellä yrityksessä on käynnissä avoimuuden ja tiedonkulun parantaminen  asiakkaiden suuntaan.

– Panostamme hallintoaineistojen tiedonsiirron ja raportoinnin automatisointiin sekä tiedon saatavuuteen.  Olemme esimerkiksi avanneet helposti käytettävän, oman mobiilisovelluksen asiakkaillemme, kuvailee Ilvonen.

MTR:ltä rohkaistaan yrityksiä ottamaan rohkeasti osaa tämän vuoden palkintokisaan:

– Kilpailu on erinomainen paikka tuoda esiin omia ajatuksia ja toimintamalleja sekä jakaa hyviä käytäntöjä toimialan kesken. Kannustamme kaikkia hakemaan rohkeasti kisaan mukaan!

Ehdokashaku Isännöintiliiton palkintoihin on jälleen käynnissä. Tänä vuonna teemana on yhteistyö.