Oulun seudulle palkintomenestystä – Isännöinti Vuorma Oy on Isännöintiyritys 2020 

Vuoden isännöintiyritys löytyi tänä vuonna Oulun seudulta, kun Isännöinti Vuorma Oy pokkasi Isännöintiyritys 2020 -palkinnon. Yritys on tehnyt pitkäjänteistä työtä työntekijöiden tyytyväisyyden, asiakaskeskeisyyden ja vastuullisen isännöinnin eteen.

Isännöinti Vuorma Oy:n henkilökunta. Kuva: Antti J. Leinonen.

Oulun seudulla toimiva Isännöinti Vuorma Oy panostaa vahvasti niin asiakkaiden kuin työntekijöidenkin tyytyväisyyteen. Asiakkaiden suuntaan toiminta on avointa ja läpinäkyvää.

Yrityksessä halutaan oppia jatkuvasti ja käytänteitä hiotaan yhdessä asiakkaiden kanssa. Palautetta kerätään säännöllisesti eikä asiakkaiden hankaliakaan kysymyksiä väistetä.

Asiakasyhtiöiden talouden tarkka hoitaminen on yksi toiminnan kulmakivistä.

– Taloyhtiön kaikki sopimukset, pöytäkirjat ja ostolaskut ovat reaaliaikaisesti hallituksen nähtävillä taloyhtiösivuilla. Katsomme yhtiöiden laskut ja kulurakenteen läpi kuin omamme. Kilpailutamme taloyhtiöiden palvelut säännöllisesti ja hyödynnämme yhteishankintojen tuomaa ostoetua, sanoo isännöitsijä, yrittäjä Juho Vuorma.

Myös henkilöstön hyvinvointi on tärkeää

Pitkäaikaisesta henkilöstöstä huolehditaan esimerkillisesti. Isännöitsijöillä on hallittavissa oleva määrä asiakkuuksia eikä työasioita hoideta vapaa-ajalla.

Työsuhde-etuihin kuuluvat muun muassa kattava työterveyshuolto, hyvinvointivalmennuksia ja kannustimia liikuntaan. Henkilöstöllä on käytössään esimerkiksi läskipyörät. Aamut aloitetaan tiimiaamiaisilla ja työviikot päätetään perjantaijätskein.

Vuormalla ollaan aktiivisesti mukana paikallisen isännöintiyhdistyksen, Isännöintiliiton ja Kiinteistöliiton toiminnassa. Oppilaitosyhteistyön myötä yrityksessä on aina vähintään yksi työharjoittelija oppimispolulla. Isännöinti Vuorma haluaa vaikuttaa koko toimialan arvostukseen.

Isännöintiliitto palkitsee vuosittain alan osaajia. Tänä vuonna palkintojen teemana on vastuullisuus.

Finalistit valinneen palkintoraadin asiantuntijoina toimivat tänä vuonna asiakkuusjohtaja Aki Salo Isännöintiliitosta, toiminnanjohtaja Satu Grekin Kuntoutusyrittäjistä ja toimitusjohtaja Jyrki Laurikainen Raklista sekä asiantuntija Teemu Kettunen Motivalta. Voittaja valittiin yleisöäänestyksellä ja palkittiin virtuaalisessa palkintogaalassa Isännöintipäivillä 18.11.

Lisätietoja:

Juho Vuorma
isännöitsijä, yrittäjä
juho.vuorma@isannointivuorma.fi
050 461 8359

Meri Siippainen
viestinnän tuottaja, Isännöintiliitto
meri.siippainen@isannointiliitto.fi
050 5522 971