Toimiiko teillä jo kokeilemisen kulttuuri?

Isännöintiliitto järjestää jäsenyritysten avainhenkilöille lokakuun lopussa Isännöinti Goes Digi -tilaisuuden Helsingissä. Kehityspäivässä visioidaan asumisen palvelujen sähköistä tulevaisuutta sekä luentojen että workshop-työskentelyn kautta.

Anssi Vanjoki. Kuva: Teemu Leinonen.

Tilaisuuden pääpuhuja on innovatiivisen ajattelun muutosjohtaja ja Nokia Oyj:n entinen varatoimitusjohtaja, Lappeenrannan Teknillisen Yliopiston professori Anssi Vanjoki. Hän kehottaa isännöintiyrityksiä olemaan sekä rohkeampia että valppaampia.

– Digitaalisuus tuo mahdollisuuden kokeiluihin, joita on helppoa ja halpaa sekä käynnistää että lopettaa. Kokeilemisen kulttuuria tarvittaisiin ehdottomasti lisää pitkän tähtäimen suunnitelmien rinnalle.

Kokeiluja tarvitaan, koska sekä asiakkaiden odotukset että kilpailukenttä muuttuvat digin myötä.

– Palvelutehtäviin, kuten isännöintiin, digitaalisuus tuo riippumattomuuden ajasta ja paikasta, kun yhteydenpito on mahdollista 24/7 -periaatteella. Tiedosta tulee täsmällisempää, se alkaa kulkea pienempinä paloina, mutta useammin. Läheisyys asiakkaisiin lisääntyy, pohjustaa Vanjoki.

Lisää Vanjoen ajatuksia siitä, miten valppautta ja rohkeutta voisi lisätä, kuullaan hänen puheenvuorossaan Miten digitaalisuus parantaa asiakaskokemusta? 24.10. Vanhalla Ylioppilastalolla Helsingissä.

Osallistujat pääsevät tapahtumassa syventämään tietämystään myös vuoden alussa avautuvasta osakehuoneistorekisteristä.

Lisäksi osallistujilla on mahdollisuus tutustua tapahtumakumppaneiden innovaatioihin, joilla isännöinnin digitaalisia palveluja voidaan edistää.

Teksti: Meri Siippainen