Kotitalo on vuoden asiakasmedia 2019

Isännöintiliiton tuottama Kotitalo palkittiin Editkilpailussa vuoden asiakasmediana. Tuomariston mukaan Kotitalo tarjoaa oleellista tietoa taloyhtiöille, niin isännöintiin ja hallitustyöhön kuin kaikille osakkaille ja asukkaillekin.

Kotitalo valittiin vuoden asiakasmediaksi 2019 Aikakausmedian järjestämässä Editkilpailussa.

– Kotitalo-media on valtava tietopaketti, jossa yksityiskohtiin on panostettu kaikista näkökulmista, asiantuntijatomaristo perusteli valintaansa.

Tuomariston mukaan printti- ja verkkolehti sekä sosiaalisen median kanavat tarjoavat oleellista tietoa taloyhtiöille, niin isännöintiin ja hallitustyöhön kuin kaikille osakkaille ja asukkaille. Kiitosta sai myös uusi, yhtenäinen brändi-ilme, joka tuomariston mukaan on helposti tunnistettava ja hyvin alan pölyistä imagoa tuulettava.

Kotitalo kilpaili tänä vuonna erittäin kovassa sarjassa, sillä Vuoden asiakasmedia 2019 -kategorian kärkikolmikossa olivat Kotitalon lisäksi Helen (Helen Oy) ja Pirkka (A-lehdet Oy). Kotitalo-median päätoimittaja Maria Mäkinen näkee voiton kiitoksena koko tekijätiimille.

– Olemme tehneet viime vuonna ison työn, kun uudistimme Kotitalon verkkolehden täydellisesti ja teimme siitä taloyhtiöasumisen ajankohtaismedian. Myös somekanavat kokivat ison muodonmuutoksen. Tämä kaikki onnistui todella sitoutuneen toimituksen, Isännöintiliiton asiantuntijoiden, huippuhyvien freetoimittajien ja -kuvaajien sekä median visuaalisesta ilmeestä vastaavien henkilöiden avulla, Mäkinen kiittää.

Uudistunut Kotitalo palvelee entistä useampia

Kotitalo-median uudistuksessa verkkolehti laajeni taloyhtiömaailman ajankohtaismediaksi, joka kertoo asioista asiantuntijatietoon perustuen. Kotitalon tavoitteena on edistää ymmärrystä taloyhtiöasumisen asioista ja helpottaa asumisen arkea. Kohderyhmään kuuluvat niin taloyhtiöpäättäjät kuin tavalliset osakkaat ja asukkaatkin.

­– Jatkamme kehitystyötä tänäkin vuonna. Uutta sisältöä verkossa ovat esimerkiksi teemasivut, joille kokoamme tärkeitä, ajankohtaisia asioita. Juuri nyt kokoamme tietoa koronaviruksen vaikutuksista taloyhtiöarkeen päivittyvälle teemasivullemme, Mäkinen kertoo.

Kotitalo on palkittu vuoden asiakaslehtenä aiemmin vuosina 2014, 2015 ja 2017. Myös viime vuonna Kotitalo oli mukana sarjan kolmen parhaan joukossa Editkilpailussa.

Aikakausmedian Editkilpailussa palkitaan vuosittain ansioituneita medioita ja niiden tekijöitä.

Uutishuoneeseen