Kotitalo tilattavissa nyt myös verkkolehtenä 

Uudistunutta Kotitalo-lehteä voi tilata jatkossa myös verkkolehtenä. Verkkolehtitilaus on tarkoitettu kuluttajille, jotka haluavat lukea Kotitaloa, mutta eivät ole taloyhtiötilauksien piirissä.  

– Kotitalo-lehden laadukkaat taloyhtiöasumisen sisällöt kiinnostavat verkkolehden uudistuksen myötä entistä enemmän. Kotitalon verkkolehti on taloyhtiöasioiden ajankohtaismedia, joka on Isännöintiliitolle merkittävä kanava tuoda esiin isännöinnin näkökulmaa asumisen asioihin ja ilmiöihin. Siksi on tärkeää, että lehti tavoittaa yhä useamman asumisen asioita kiinnostuneen suomalaisensanoo johtaja Marianne Falck-Hvilstafeldt Isännöintiliitosta 

Kuluttaja voi ostaa Kotitalolehden verkkolehteen lukuoikeuden vuosihintaan 27,90 € (sis. alv). Tilaus antaa yhdelle henkilölle lukuoikeuden Kotitalon verkkolehteen. 

Kuluttajille suunnattu tilausmalli ei vaikuta Kotitalon taloyhtiötilauksiin. Taloyhtiötilauksella Kotitalon verkkolehti on edelleen taloyhtiön kaikkien osakkaiden ja asukkaiden käytössä, minkä lisäksi taloyhtiön hallitus saa 8 kertaa vuodessa Kotitalon paperilehden. 

– Kotitalon verkkolehti palvelee jatkossakin erityisesti taloyhtiöitä . Jatkossa osa verkkosisällöistä ja palveluista saattaa olla vain taloyhtiötilauksella käytettävissäFalck-Hvilstafeldt kertoo 

Onhan teillä jo lukuoikeudet?

Osakkaat ja asukkaat voivat tehdä verkkolehteen tunnukset taloyhtiötunnuksella, jos oma taloyhtiö on tilannut Kotitalon. Taloyhtiötunnus löytyy Kotitalon paperilehden takakannesta osoitteen yläpuolelta tai Kotitalon tilaajapalvelusta.   

Hallituksen osoitteet paperilehden lähettämistä varten voi ilmoittaa Kotitalon tilaajapalveluun tai sähköisellä lomakkeella.

Isännöintiliiton jäsenyritysten henkilökunnalla on lukuoikeus Kotitalon verkkolehteen. Lue kuinka saat Kotitalon tunnuksesi käyttöön.

Lisätiedot: Kotitalon tilaajapalvelu puh. 050 533 5123 tai tilaukset@kotitalolehti.fi.