Asumisen tietopankki Hausvisen asukassivuille

Asumisen tietopankin valmis sisältö vastaa isännöitsijän puolesta 600 yleisimpään taloyhtiöasumisen kysymykseen. Visma Real Estaten Hausvise-asukassivuilla tietopankin sisällöt ovat kätevästi upotettuna muun sisällön lomaan.

Asukkaat ja osakkaat kysyvät usein samoja taloyhtiöelämän asioita liittyen esimerkiksi asumisen arkeen, kunnossapitovastuuseen tai remontteihin. Näihin kysymyksiin voi vastata jo ennen kuin he ehtivät edes kysyä.

Asumisen tietopankista asukas saa vastaukset kysymyksiinsä helposti, nopeasti ja juuri silloin, kun hänelle sopii. Asumisen tietopankki on kattava sisältöpaketti, jossa on ennakoivaa, selkeää ja asukaslähtöistä tietoa. Se kattaa yleisimmät kysymykset ja ajankohtaiset aiheet. Lisäksi sisältöihin kuuluvat ajantasaiset kunnossapitovastuun kuvat ja ohjetaulukot.

Asumisen tietopankki Hausvisessa

Visma Real Estaten Hausvise-asukassivuilla Asumisen tietopankin kaikki sisällöt integroituvat luontevaksi osaksi asukassivujen sisältöjä. Asumisen artikkelit löytyvät kätevästi sivujen hakunäkymästä muiden tulosten lomasta, jolloin sivuja käyttävä asukas tai osakas löytää haluamansa tiedon nopeasti.

Asumisen tietopankki on helppo ja vaivaton tapa tuoda aktiivista ja päivittyvää sisältöä asukassivuille niin tietokoneella kuin mobiilissakin käytettynä.

Hyödyt isännöinnille:

  • Vähemmän asukkaiden yhteydenottoja
  • Vastaukset kaikkiin kysymyksiin löydettävissä verkossa jatkuvasti
  • Automaattisesti taloyhtiösivuille päivittyvät sisällöt
  • Sisältö on Isännöintiliiton lakiasiantuntijoiden tarkastamaa
  • Isännöinnin rooli on kerrottu oikein

Tilaa ilmainen esittely

Esittelemme mielellämme Asumisen tietopankin sisältöä, asennusta ja käyttöä. Pyydä maksuton esittelyaika.

Näet hinnat kirjautumalla sisään.

Kirjaudu sisään