Isännöintipäivät on kiinteistöalan ykköstapahtuma, joka kokoaa yhteen isännöintialan edelläkävijät, ammattilaiset ja johtavat palveluntarjoajat ympäri Suomen. Seminaarit ja niitä ympäröivä näyttely tarjoaa loistavia tilaisuuksia solmia uusia kontakteja ja luoda tuottavia yhteistyömahdollisuuksia.

Vuoden 2018 Isännöintipäivät järjestetään Lahdessa. Kaupungin keskeinen sijainti, upeat puitteet ja hyvät kulkuyhteydet tekevät tilaisuudesta houkuttelevan suurelle joukolle isännöinnin ammattilaisia.

Tavoitteena on saada ennätysmäärä isännöinnin ammattilaisia tapahtumaan, tämän takia seminaarilipun hintaa lasketaan huomattavasti ja tapahtumaa on myös tiivistetty.

Isännöintipäivät 2018 koostuu kahdesta seminaaripäivästä ja yhdestä näyttelypäivästä. Näyttely järjestetään Lahden Urheilu- ja messukeskuksessa 12.9. (katso näyttelykartta). Viihdy ja verkostoidu -iltajuhla pidetään Lahden Sibeliustalolla näyttelypäivän päätteeksi.

Isännöintipäivien yhteydessä järjestettävä näyttely on vuoden tärkein kohtauspaikka alan palveluntarjoajille ja isännöinnin ammattilaisille. Porrastetut seminaarit takaavat tasaisen kävijävirran näyttelyyn koko päivän ajaksi. Varaa näyttelyosasto mahdollisimman pian!

Tutustu näytteilleasettajiin ja näyttelykarttaan

Tietoa näytteilleasettajille

 • Näytteilleasettajien ilmoittautuminen

  Näytteilleasettajayritystä Isännöintipäivillä edustavien henkilöiden tulee ilmoittautua näytteilleasettajiksi.

  Ilmoittautuminen on mahdollista keväällä 2018.

  Näytteilleasettajien osallistumismaksu on 39 euroa / henkilö + alv 24 %. Maksu sisältää aamiaisen, lounaan, iltapäiväkahvin ja lasillisen kuohuvaa.

  Näytteilleasettajilla on mahdollisuus osallistua Isännöintipäivien iltajuhlaan, joka järjestetään Sibeliustalolla 12.9. Kerromme juhlasta lisää lähiaikoina.

  Tapahtumaan voi osallistua enintään viisi henkilöä näytteilleasettajayrityksestä. Poikkeuksena Premium-osaston varanneet yritykset, joilla on oikeus osallistua Isännöintipäivien näyttelyyn seitsemän henkilön voimin.

  Mikäli näytteilleasettajayritys haluaa kasvattaa osastonsa osallistujamäärää, lisähenkilöt maksavat 400 euroa / henkilö  + alv.

  Näytteilleasettajien tulee työskennellä osaston varanneessa yrityksessä.

 • Osallistumis- ja laskutusehdot

  Näyttelyosaston edelleenvuokraaminen on kielletty. Osaston Isännöintiliitolta varaava yritys saa olla ainoa näytteilleasettaja kyseisellä osastolla. Kahden tai useamman yrityksen yhteisosastosta veloitetaan lisämaksu 1 000 euroa + alv / lisäyritys tai lisätuotemerkki. Tämä mahdollistaa myös kahden lisähenkilön osallistumisen Isännöintipäivien näyttelyyn.

  Näyttelyosaston varaamisen jälkeen  lähetetään varausvahvistus ja varausmaksulasku 1 000 euroa + alv / 4 m² osasto ja 2000 euroa + alv / 10 m² osasto.  Loppuosuus näyttelyosaston vuokrasta laskutetaan elokuussa 2018.

  Näyttelyosaston voi perua 30.6.2018 mennessä. Varausmaksua ei palauteta. 30.6.2018 jälkeen tehdyistä peruutuksista laskutetaan koko näyttelyosaston vuokra.

  Näytteilleasettajien henkilömaksut laskutetaan 23.8.2018. Laskutuksen jälkeen tapahtuvista mahdollisista peruutuksista ei palauteta osallistumismaksua. Henkilövaihdokset ovat mahdollisia 30.8.2018 asti.

  Näytteilleasettajat vastaavat itse käytössään olevalle kalustolle, muille näytteilleasettajille tai yleisölle aiheutuneista vahingoista. Näytteilleasettajien tuotteet ja rekvisiitta ovat näytteilleasettajien omalla vastuulla.