Isännöintipäivät on kiinteistöalan ykköstapahtuma, joka kokoaa yhteen isännöintialan edelläkävijät, ammattilaiset ja johtavat palveluntarjoajat ympäri Suomen. Seminaarit ja niitä ympäröivä näyttely tarjoaa loistavia tilaisuuksia solmia uusia kontakteja ja luoda tuottavia yhteistyömahdollisuuksia.

Vuoden 2018 Isännöintipäivät järjestetään Lahdessa. Kaupungin keskeinen sijainti, upeat puitteet ja hyvät kulkuyhteydet tekevät tilaisuudesta houkuttelevan suurelle joukolle isännöinnin ammattilaisia.

Isännöintipäivät 2018 koostuu kahdesta seminaaripäivästä ja yhdestä näyttelypäivästä. Näyttely järjestetään Lahden Urheilu- ja messukeskuksessa 12.9. (katso näyttelykartta). Isännöintipäivien iltajuhla pidetään Lahden Sibeliustalolla näyttelypäivän päätteeksi.

Isännöintipäivien yhteydessä järjestettävä näyttely on vuoden tärkein kohtauspaikka alan palveluntarjoajille ja isännöinnin ammattilaisille. Porrastetut seminaarit ja näyttelytilassa pidettävät key note -puheenvuorot takaavat tasaisen kävijävirran näyttelyyn koko päivän ajaksi. Varaa näyttelyosasto mahdollisimman pian!

Tutustu näytteilleasettajiin ja näyttelykarttaan

Tietoa näytteilleasettajille

 • Näytteilleasettajien ilmoittautuminen

  Näytteilleasettajayritystä Isännöintipäivillä edustavien henkilöiden tulee ilmoittautua näytteilleasettajiksi 22.8. mennessä.

  • Isännöintipäivät, näyttely, osallistumismaksu on 39 euroa / henkilö + alv 24 %. Maksu sisältää aamiaisen, lounaan, iltapäiväkahvin ja lasillisen kuohuvaa.
  • Isännöintipäivien iltajuhla, osallistumismaksu on 75 euroa / henkilö + alv 24 %. Isännöintipäivien iltajuhla järjestetään Sibeliustalolla 12.9.2018 klo 19:30 alkaen. Maksu sisältää illallisen ruokajuomineen sekä Gepardin, High Heels Dancers -tanssiryhmän, sekä Voice of Finland -finalisti Emilia Määtän esitykset.

  Ilmoittaudu näytteilleasettajaksi

  Tapahtumaan voi osallistua enintään viisi henkilöä näytteilleasettajayrityksestä. Poikkeuksena ovat Premium-osaston varanneet yritykset, joilla on oikeus osallistua Isännöintipäivien näyttelyyn seitsemän hengen voimin sekä tapahtumakumppanit.

  Näytteilleasettajien tulee työskennellä osaston varanneessa yrityksessä. Huomioithan, että Isännöintipäivien seminaareihin ovat oikeutettu osallistumaan vain seminaarilipun lunastaneet henkilöt.

  Näytteilleasettajilla on mahdollisuus osallistua Isännöintipäivien iltajuhlaan, joka järjestetään Sibeliustalolla 12.9.

  Tapahtumaan voi osallistua enintään viisi henkilöä näytteilleasettajayrityksestä. Poikkeuksena Premium-osaston varanneet yritykset, joilla on oikeus osallistua Isännöintipäivien näyttelyyn seitsemän henkilön voimin sekä tapahtumakumppaneiden edustajat.

  Mikäli näytteilleasettajayritys haluaa kasvattaa osastonsa osallistujamäärää, lisähenkilöt maksavat 400 euroa / henkilö  + alv.

  Näytteilleasettajien tulee työskennellä osaston varanneessa yrityksessä.

 • Osallistumis- ja laskutusehdot

  Näyttelyosaston edelleenvuokraaminen on kielletty. Osaston Isännöintiliitolta varaava yritys saa olla ainoa näytteilleasettaja kyseisellä osastolla. Kahden tai useamman yrityksen yhteisosastosta veloitetaan lisämaksu 1 000 euroa + alv / lisäyritys tai lisätuotemerkki. Tämä mahdollistaa myös kahden lisähenkilön osallistumisen Isännöintipäivien näyttelyyn.

  Näyttelyosaston varaamisen jälkeen  lähetetään varausvahvistus ja varausmaksulasku 1 000 euroa + alv / 4 m² osasto ja 2000 euroa + alv / 10 m² osasto.  Loppuosuus näyttelyosaston vuokrasta laskutetaan elokuussa 2018.

  Näyttelyosaston voi perua 30.6.2018 mennessä. Varausmaksua ei palauteta. 30.6.2018 jälkeen tehdyistä peruutuksista laskutetaan koko näyttelyosaston vuokra.

  Näytteilleasettajien henkilömaksut laskutetaan 23.8.2018. Laskutuksen jälkeen tapahtuvista mahdollisista peruutuksista ei palauteta osallistumismaksua. Henkilövaihdokset ovat mahdollisia 30.8.2018 asti.

  Näytteilleasettajat vastaavat itse käytössään olevalle kalustolle, muille näytteilleasettajille tai yleisölle aiheutuneista vahingoista. Näytteilleasettajien tuotteet ja rekvisiitta ovat näytteilleasettajien omalla vastuulla.