Sami Mörsky valittiin Pohjois-Savon vuoden isännöitsijäksi

Pohjois-Savon Ammatti-Isännöitsijät Ry valitsi Kuopion Talokeskuksessa työskentelevän Sami Mörskyn vuoden isännöitsijäksi. Mörsky on työskennellyt isännöitsijänä kolme vuotta.

– Sami on hypännyt uuteen tuntemattomaan uutena alalle tulleena isännöitsijänä. Sami on siirtynyt yrityksessä vastaavan isännöitsijän tehtäviin nopealla aikataululla ja ansainnut henkilökunnan sataprosenttisen luottamuksen, kertoo yhdistyksen puheenjohtaja Ilja Knuutinen.

Sami Mörsy vastaanottaa pokaalin
Pohjois-Savon Ammatti-Isännöitsijöiden puheenjohtaja Ilja Knuutinen (oik.) luovutti vuoden isännöitsijä -kiertopalkinnon Sami Mörskylle.

Valinta osui Mörskyyn myös siksi, että Mörsky on tehnyt harrastuksestaan ammatin. Perustelujen mukaan hän omistautuu työhönsä erittäin ammattitaitoisesti, on aina valmis auttamaan työkavereitaan ja hänellä on hyvä nuorekas into päällä.

Pohjois-Savon Ammatti-isännöitsijät Ry valitsi vuoden isännöitsijän nyt viidettä kertaa. Tunnustus annetaan yhdistyksen jäsenelle, joka on esimerkiksi erityisen ammattitaitoinen, luotettu, edistänyt toimialan arvostusta tai yhdistyksen toimintaa.

Palkintoon kuuluu 10 vuotta kiertopalkintona toimiva pokaali kaiverruksineen sekä pienoispokaali, joka jää Mörskylle muistoksi kun kiertopalkinto luovutetaan seuraavalle vuoden isännöitsijälle. Knuutinen luovutti pokaalin Mörskylle yhdistyksen järjestämässä lounastilaisuudessa Kuopiossa 15.12.2021.

Pohjois-Savon Ammatti-Isännöitsijät Ry on Isännöintiliiton jäsenyhdistys.

Lisätietoa ja yhdistyksen yhteystiedot