Suomen Tekninen Isännöinti Oy:n palvelukonsepti on Isännöintiteko 2019

Suomen Teknisen Isännöinti Oy:n (STIO) palvelukonsepti on valittu Isännöintiteko 2019 -kilpailun voittajaksi. Isännöintiliitto palkitsee vuosittain kiinteistöalan ammattilaisia Isännöintipäivillä, jotka tänä vuonna järjestettiin Helsingissä. Palkintojen teemana oli yhteistyö. 

STIO Suomen tekninen isännöinti Oy: Janne Sinisalo ja Joni Hänninen. Kuva: Milla von Konow

– Joskus pieni toimija ei saa kilpailutuksiinsa yhtään varteenotettavaa tarjoajaa. Meidän kauttamme tehtynä kilpailutukseen saadaan hyvät tarjoukset ja yhteistyöyrityksemme kokevat pienenkin toimijan mielekkäänä asiakkaana, kertoo johtava tekninen isännöitsijä Janne Sinisalo.    

Suomen Tekninen Isännöinti pyrkii vapauttamaan isännöintiyritysten resurssit niiden ydinosaamiseen, eli isännöintiin, tarjoamalla teknisen isännöinnin palvelut ulkoistettuna palveluna yritysten käyttöön. Palvelullaan STIO tasa-arvoistaa yrityksiä, sillä pienemmillä isännöintiyrityksillä on usein heikommat mahdollisuudet tarjota teknisen isännöinnin palveluja. Myös isoilla yrityksillä on entistä enemmän tarvetta ostaa jotain osaamista talon ulkopuolelta. 

STIO on ratkaissut myös monta asiakkaansa konfliktitilannetta, kun urakoitsija ja taloyhtiö ovat riitaantuneet rakennushankkeen lopputuloksesta. STIO on tullut apuun palauttamaan keskusteluyhteyttä ja laatimaan reklamaatioita. Puolueettoman asiantuntijan tuella on vältetty vuosikausien oikeusprosesseja ja säästetty taloyhtiöiden rahaa.  

“Yritys toimii asiakaslähtöisesti ja ammattitaidolla. He ovat valmiita räätälöimään palveluaan asiakkaan brändin ja toiveiden mukaan”, kirjoittaa yritystä palkittavaksi ehdottanut asiakas.   

Tällä hetkellä Suomen Tekninen Isännöinti Oy tekee yhteistyötä noin 30 isännöintiyrityksen kanssa, ja sen palvelujen piirissä on näiden kautta noin 1500 taloyhtiötä. STIO:n liikevaihto vuonna 2018 oli 1,2 miljoonaa euroa ja se työllistää 16 työntekijää.  

Isännöintiliiton palkintojen finalistit valinneen palkintoraadin asiantuntijoina toimivat asiakkuusjohtaja Aki Salo Isännöintiliitosta, toimitusjohtaja Jarno Tuimala Kiinkosta ja yhteysjohtaja Timo Tossavainen Kiinteistöliitosta. Lopulliset voittajat valittiin tänä vuonna ensi kertaa yleisöäänestyksellä. Eniten yleisöääniä saaneet voittajat julkistettiin palkintogaalassa Isännöintipäivillä Helsingissä 18.9.2019. 

Isännöintiliitto palkitsee vuosittain alalla ansioituneita isännöintiyrityksiä, isännöitsijöitä ja isännöintitekoja, sekä tänä vuonna ensimmäistä kertaa myös isännöinnin palveluverkostoon kuuluvia yrityksiä. Isännöintiliiton 15-vuotisjuhlavuoden kunniaksi esiin on haluttu nostaa yhteistyökykyisiä isännöinnin osaajia ja hyvää yhteistyötä edistäviä isännöinnin toimintatapoja. 

Isännöintiteko 2019 palkinnon voittajaksi etsittiin tänä vuonna yhteistyönä syntynyttä tai hyvää yhteistyökulttuuria edistävää isännöinnin hanketta, palvelua tai tuotetta.  

  

Lisätiedot: 

Johtava tekninen isännöitsijä Janne Sinisalo
Suomen Tekninen Isännöinti Oy
janne.sinisalo@stio.fi 
046 878 2708 

Viestinnän tuottaja Meri Siippainen
Isännöintiliitto
meri.siippainen@isannointiliitto.fi
050 5522971