Hae isännöintiä

Hae isännöintiä -palvelu yhdistää isännöintiä etsivät taloyhtiöt ja isännöintialan yritykset auttaen molempia osapuolia löytämään toimivan yhteistyön.

Hae isännöintiä -palvelun kautta taloyhtiön edustaja voi lähettää haluamilleen isännöintiyrityksille tarjouspyynnön kätevästi ja valmista pohjaa hyödyntäen. Palvelu tarjoaa isännöintiä 50 paikkakunnalta ympäri Suomen ja sopivaa isännöintiyritystä voi hakea myös nimen perusteella.

Palvelu ohjeistaa myös liittämään tarjouspyyntöön isännöinnin kannalta tarpeelliset dokumentit. Hae isännöintiä -palvelun tarkoituksena onkin parantaa esimerkiksi isännöintiyritykseen saapuvien tarjouspyyntöjen laatua ja tarkkuutta niin, että pyyntöjen pohjalta on helppo laatia oma tarjous.

Päivitä oman yrityksesi tiedot

Kaikki Isännöintiliiton jäsenyritykset saavat osana Isännöintiliiton yritysjäsenyyttä ja jäsenmaksua oman yrityssivun Hae isännöintiä -palveluun. Omaa yrityssivua on mahdollista muokata omien tarpeiden mukaan esimerkiksi logon, tekstin ja linkkien avulla. Tarjouspyyntöjen vastaanottamista varten palveluun täytyy lisätä minimissään haluttu sähköpostiosoite.

Yrityksen pääyhteyshenkilöt voivat päivittää yrityksen tietoja kirjautumalla Mappiin. Mappiin kirjauduttuasi löydät Yrityksen tiedot -valikosta sivun “Täytä Hae isännöintiä -palvelun tiedot”. Syötetyt tiedot päivittyvät Hae isännöintiä -palveluun noin 30 minuutin viiveellä.

 Tutustu palveluun

Kysy lisää

Hae isännöintiä -palvelun käyttöön liittyvissä kysymyksissä neuvoo Isännöintiliiton jäsenpalvelu:

Jäsenpalvelu

Palvelee jäsenasioissa (ti-pe klo 9-12)

09 2312 1750

toimisto@isannointiliitto.fi