Kotitalo

Kotitalo on koko taloyhtiön ajankohtaismedia ja isännöinnin asiakaslehti.  Taloyhtiötilauksella hallituksen jäsenet saavat 8 kertaa vuodessa paperilehden ja kaikki asukkaat ja osakkaat verkkolehden käyttöönsä.

PALAUTETTA KOTITALON LUKIJOILTA:

”Kotitalossa on paljon neuvoja, joiden avulla taloyhtiön asioita voi hoidella sujuvammin.”

”Hyvää taloyhtiötietoa helposti ymmärrettävässä muodossa.”

”Kotitalon jokaisessa numerossa on ajankohtaisia artikkeleita, joita olemme jakaneet esimerkiksi taloyhtiömme ilmoitustaululle tiedoksi.”

”Ajankohtaista tietoa, punnittua puhetta ja vinkkejä hallitustyöskentelyyn.”

Kolme tapaa, joilla Kotitalo auttaa työssäsi:

  1. Kotitalon avulla asiakkaasi ymmärtävät isännöintipalvelun arvon ja tärkeyden. Isännöitsijä esiintyy Kotitalossa asiantuntevana ammattilaisena.
  2. Kotitalo säästää isännöinnin aikaa avaamalla hallituksen ja isännöinnin rooleja ja työnjakoa.
  3. Vastuullinen isännöinti huolehtii asiakkaistaan varmistamalla, että hallitus saa oikeaa ja tärkeää tietoa toimintansa tueksi. Tämä tieto löytyy Kotitalosta.

Kotitalo-lehti antaa taloyhtiönsä kehittämisestä kiinnostuneille hallituksille eväät punnittuihin päätöksiin. Kahdeksan kertaa vuodessa ilmestyvä lukupaketti tuo kiinteistöalan luotettavimmat asiantuntijat ja kiinnostavimmat ilmiöt suoraan taloyhtiön päättäjien käsiin.

Kotitalo, Edit, Kotitalo-lehti

Kotitalo on palkittu asiakaslehti

Kolmasti (2014, 2015 ja 2017) vuoden asiakaslehtenä palkittu Kotitalo erottuu muista kiinteistöalan lehdistä raikkaalla ulkoasullaan ja asiantuntevalla sisällöllään. Jokaista Kotitalon numeroa lukee noin 80 000 taloyhtiöpäättäjää.

Haluan tilata lehden tai kuulla lisää

Kotitalo-lehden tilaajapalvelu: puh. 050 533 5123 tai tilaukset@kotitalolehti.fi.