Isännöintiliiton palkinnot 2017

Isännöintiliiton myöntämä palkinto on kunnianosoitus innovatiivisesta ja edistyksellisestä työstä isännöinnin parissa. Vuosittain jaettavat palkinnot myönnetään tulokselliselle isännöitsijälle, isännöintiyritykselle sekä isännöintiteolle.

Isännöintiliiton palkinnot 2017

Vuonna 2017 Isännöintiliiton palkintojen teemana on digitalisaatio. Palkintojen hakuaika on päättynyt, kiitoksia kaikille ehdotuksen jättäneille. Voittajat julkistetaan Isännöintipäivillä 7.9.2017. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti ennen palkitsemistilaisuutta.

Isännöintiyritys 2017

Palkittava yritys on panostanut digitaalisiin palveluihin. Yritys hyödyntää monipuolisesti digitaalisuutta asiakkaiden hyväksi.

Isännöitsijä 2017

Palkittava isännöitsijä kehittää ja käyttää digiosaamistaan asiakkaiden ja yrityksen hyväksi. Hän oivaltaa digitalisaation mahdollisuudet ja suhtautuu niihin pelottomasti.

Isännöintiteko 2017

Palkittava teko edistää isännöintialan digitalisaatiota. Teko voi olla palvelu, hanke tai tuote – mikä tahansa pieni tai suuri asia yrityksen toiminnassa, joka vie digitalisaatiota eteenpäin.

Osallistujia saatoivat tänä vuonna ehdottaa Isännöintiliiton jäsenyritysten edustajat, paikallisyhdistysten jäsenet sekä isännöintiyritysten asiakkaat. Kaikkien ehdotuksen tehneiden kesken arvotaan palkintona 100 euron arvoinen SuperLahjakortti. Arvonnan voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Palkittujen julkistaminen

Isännöintiliiton vuoden 2017 palkintojen saajat julkistetaan ja palkitaan syyskuussa Isännöintipäivillä Tampereella. Palkittava saa oikeuden käyttää Isännöintiyritys 2017, Isännöitsijä 2017 tai Isännöintiteko 2017 -titteliä omassa tiedotuksessaan ja markkinoinnissaan.

Suomen parhaan taloyhtiön valitsee Kotitalo-lehti. Palkinto luovutetaan Kiinteistömessuilla Helsingissä 26.9.2017.

Ilmianna Suomen paras taloyhtiö Kotitalo-lehden sivuilla