Viesti+

Tiedotteita kaikkiin taloyhtiön tilanteisiin: Viesti+ auttaa isännöintiyritystä tuottamaan toimivaa viestintää entistä tehokkaammin.

ViestiplusAsiakasviestintä tehostuu huomattavasti, kun isännöinnillä on valmiit tiedotteet asumisen yleisimpiin tilanteisiin. Isännöintiliiton Viesti+ on isännöintiyrityksen oma viestintäassistentti, joka nopeuttaa ja helpottaa isännöinnin asukastiedottamista.

Viestiplussassa on lähes 200 valmista asukastiedotemallia kuvineen. Aiheet liittyvät muun muassa asumisen pelisääntöihin ja kunnossapitovastuisiin. Asiasanoilla saat haettua valmiiden tiedotteiden joukosta juuri tarpeeseesi sopivan tiedotemallin. Täydennä valmis tiedotepohja taloyhtiökohtaisilla tiedoilla ja käytössäsi on valmis tiedote parissa minuutissa.

Viesti+ -palvelun voi tilata suoraan sivun alalaidan tilauslomakkeella kautta, jolloin Viesti+ aktivoituu yrityksen käyttöön heti.

Lue, miten Viesti+-palvelua on hyödynnetty esimerkiksi Kiveco Oy:ssä.

Tutustu Viesti+:n sisältöihin

PYYDÄ MAKSUTON ESITTELY
Esittelemme mielellämme Viesti+-palvelun sisältöä ja käyttöä. Kysy lisää tai pyydä esittely: Anne Murtomäki, anne.murtomaki@isannointiliitto.fi, puh. 040 7311 531, tai jäsenpalvelu, 09 2312 1750,  toimisto@isannointiliitto.fi

Testaa Viesti+:n sisältämiä tiedotteita omassa viestinnässäsi. Kirjaudu Mappi-jäsenpalveluun ja kokeile mallitiedotteita.

Tiedotemalli taloyhtiön kuukausitiedotteesta

Tiedotepohja maaliskuun ajankohtaisista asioista taloyhtiössä.
Tiedote on valmiiksi kuvitettu.

Tiedotemalli tilinpäätöstärpeistä

Tiedotepohja tilinpäätöstärpeistä yhtiökokousta varten. Mukana myös kuvitus.

Kuvatiedotemalli taloyhtiön hiljaisuudesta

Kuvatiedote taloyhtiön yörauhan noudattamisesta.
Valmiin mallin lisäksi irrallinen kuva yörauhasta.

Katso ohjevideo Viesti+ -palvelun käytöstä

Tilaa ilmainen esittely

Esittelemme mielellämme Viesti+-palvelun sisältöä ja käyttöä. Pyydä maksuton esittelyaika tai ole yhteydessä jäsenpalvelupäällikkö Anne Murtomäkeen, anne.murtomaki@isannointiliitto.fi, puh. 040 7311 531.

Porrastettu hinnoittelu

Viesti+ hinnoitellaan isännöintiyrityksen liikevaihdon mukaan. Palvelun vuosilisenssillä yritys voi käyttää rajattoman määrän kaikkia sisältöjä.

Näet hinnat kirjautumalla sisään.

Kirjaudu sisään