Etelä-Karjalan Isännöitsijät ry

Etelä-Karjalan Isännöitsijät ry on yhdistys etelä-karjalaisille ammatti-isännöitsijöille. Olemme Suomen Isännöintiliitto ry:n jäsenyhdistys.

Yhteystiedot

Puheenjohtaja: Ari Perälä
p. 0400 573 399, 0500 573 399
ari.perala@iki.fi

Sihteeri: Tiina Niemi
p. 010 389 6000, 040 865 6781
tiina.niemi@newsec.fi

Koulutustyöryhmä:
Eila Hostikka
Jari Pylkkönen
Olli Kurhinen

Etelä-Karjalan Isännöitsijät ry

Yhdistyksemme tarkoituksena on edistää ammattimaisten isännöintipalvelujen tuottamisen edellytyksiä sekä jakaa oikeaa tietoa ammattimaisesta isännöinnistä ja sen merkityksestä asunto- ja kiinteistöosakeyhtiölle ja näiden osakkaille. Toimimme jäsentemme yhdyslinkkinä järjestäen yhteisiä koulutuksia, lounastapaamisia ja matkoja alan valtakunnallisiin tapahtumiin.

Pyrimme valvomaan isännöintialan yleisiä sekä jäsentemme ammatinharjoittamiseen liittyviä etuja. Kouluttamme myös säännöllisesti asiakasyhtiöidemme hallitusten jäseniä.

Liity jäseneksi

Yhdistykseen liittymiseksi tulee täyttää jäsenhakemus. Jäseneksi voi liittyä isännöitsijä, joka on toiminut alalla nuhteettomasti vähintään kuusi kuukautta.

Yhdistyksen jäsenhakemus

Tietosuojaseloste

Tapahtumat

Yhdistys järjestää kuukausittain opinto- ja vierailutilaisuuksia. Tilaisuuksista tiedottaa sähköpostitse koulutustyöryhmä.

EKI:n kesänavaus 8.6.2023

Paikka: rantasauna Huhtiniemen leirintäalueella

Aika: n. klo 17-21.

Vapaamuotoisen oleskelun, verkostoitumisen ja vertaistuen ohessa on tarjolla makkaraa, salaattia ja virvoittavia juomia sekä halukkaille saunomista ja uimista. Lisäksi käydään läpi tulevia tapahtumia ja niihin liittyviä asioita, kuten opintomatkaa, taloyhtiöpäivää, jne.

Ilmoittautumiset iloiseen iltaan ti 6.6.2023 klo 16.30 mennessä allekirjoittaneelle joko erillisellä viestillä tai hyväksymällä tapahtumakutsu. Muistattehan aina ilmoittaa, mikäli yhteystietonne muuttuvat.

Aurinkoista päivää!

Anu Raikaslehto, vpjp. 0405928160

Vuosikokouksen päätökset 2023

Yhdistyksen vuosikokous pidettiin Lappeenrannassa My Bakery Cafessa. Vuosikokouksessa valittiin hallituksen jäseniksi Ari Perälä (puheenjohtaja), Anu Raikaslehto (varapuheenjohtaja), Tiina Niemi (sihteeri), Olli Kurhinen, Marika Grönholm-Lakka, Pietari Purola, Solja Talka, Anneli Haikala ja Virpi Säynäjäkangas.

Rahastonhoitajaksi valittiin Ilpo Silvennoinen. Toiminnantarkastaja: Marko Viik, varatoiminnantarkastaja: Joni Reponen.

Koulutus- ja virkistystoimikunnan jäseniksi valittiin Eila Hostikka, Jari Pylkkönen ja Olli Kurhinen.

Yhdistys päätti järjestää opintomatkan Islantiin syyskuussa 2023 sekä toteuttaa taloyhtiötapahtuman yhdessä Kiinteistömedian ja Etelä-Karjalan Kiinteistöyhdistyksen kanssa 15.11.2023. Taloyhtiöpäivän työryhmä: Ari Perälä, Eila Hostikka, Marika Grönholm-Lakka, Jari Pylkkönen ja Anu Raikaslehto.
Päätettiin järjestää myös opintomatka syksyllä 2023. Järjestelyistä vastaa koulutus- ja virkistystoimikunta.

Etelä-Karjalan taloyhtiötapahtuma 15.11.2023 Lappeenrannassa

Etelä-Karjalan Isännöitsijät järjestää yhteistyössä Kiinteistömedia Oy:n kanssa Etelä-Karjalan kiinteistömessut Holiday Club Saimaassa 15.11.2023. Päivän aiheina on mm. tiedon tuonti/saanti, verkostoituminen, energianhallinta, uudet tekniikat, turvallisuus, tiedotus, hallinto, oikeudet, velvollisuudet ja lainsäädäntö.

Ohjelma

Avauspuheenvuoro: Ding Ma, Lappeenrannan elinvoimajohtaja

Pääpuheenvuorot:

Mia Koro-Kanerva, Isännöintiliitto
Antero Miikki, Kiinteistömedia

Isännöintiliiton tapahtumakalenteri