Etelä-Karjalan Isännöitsijät ry

Etelä-Karjalan Isännöitsijät ry on yhdistys etelä-karjalaisille ammatti-isännöitsijöille. Olemme Suomen Isännöintiliitto ry:n jäsenyhdistys.

Yhteystiedot

Puheenjohtaja: Ari Perälä
p. 0400 573 399, 0500 573 399
ari.perala@iki.fi

Sihteeri: Tiina Niemi
p. 010 389 6000, 040 865 6781
tiina.niemi@newsec.fi

Koulutustyöryhmä:
Eila Hostikka
Jari Pylkkönen
Olli Kurhinen

Etelä-Karjalan Isännöitsijät ry

Yhdistyksemme tarkoituksena on edistää ammattimaisten isännöintipalvelujen tuottamisen edellytyksiä sekä jakaa oikeaa tietoa ammattimaisesta isännöinnistä ja sen merkityksestä asunto- ja kiinteistöosakeyhtiölle ja näiden osakkaille. Toimimme jäsentemme yhdyslinkkinä järjestäen yhteisiä koulutuksia, lounastapaamisia ja matkoja alan valtakunnallisiin tapahtumiin.

Pyrimme valvomaan isännöintialan yleisiä sekä jäsentemme ammatinharjoittamiseen liittyviä etuja. Kouluttamme myös säännöllisesti asiakasyhtiöidemme hallitusten jäseniä.

Liity jäseneksi

Yhdistykseen liittymiseksi tulee täyttää jäsenhakemus. Jäseneksi voi liittyä isännöitsijä, joka on toiminut alalla nuhteettomasti vähintään kuusi kuukautta.

Yhdistyksen jäsenhakemus

Tietosuojaseloste

Tapahtumat

Yhdistys järjestää kuukausittain opinto- ja vierailutilaisuuksia. Tilaisuuksien järjestelyistä vastaa ja tiedottaa koulutustyöryhmä.

Vuosikokouksen päätökset 2023

Vuosikokouksessa valittiin hallituksen jäseniksi Ari Perälä (puheenjohtaja), Anu Raikaslehto (varapuheenjohtaja), Tiina Niemi (sihteeri), Olli Kurhinen, Marika Grönholm-Lakka, Pietari Purola, Solja Talka, Anneli Haikala ja Virpi Säynäjäkangas.

Rahastonhoitajaksi valittiin Ilpo Silvennoinen. Toiminnantarkastaja: Marko Viik, varatoiminnantarkastaja: Joni Reponen.

Koulutus- ja virkistystoimikunnan jäseniksi valittiin Eila Hostikka, Jari Pylkkönen ja Olli Kurhinen, joka vastaa tapahtumista.

Yhdistys päätti järjestää opintomatkan Islantiin sekä toteuttaa taloyhtiötapahtuman yhdessä Kiinteistömedian ja Kiinteistöyhdistyksen kanssa.

Taloyhtiötapahtuman 2023 työryhmä: Ari Perälä, Eila Hostikka, Marika Grönholm-Lakka, Jari Pylkkönen ja Anu Raikaslehto.

Opintomatka Islantiin 14.-17.9.2023

Etelä-Karjalan Isännöitsijät ry:n jäsenet matkustavat opintomatkalle Islantiin. Ohjelmassa on mm. käynti paikallisessa lämpövoimalaitoksessa.

Etelä-Karjalan taloyhtiötapahtuma 15.11.2023 Lappeenrannassa

Etelä-Karjalan Isännöitsijät järjestää yhteistyössä Kiinteistöyhdistyksen ja Kiinteistömedia Oy:n kanssa Etelä-Karjalan Taloyhtiötapahtuman 2023 Holiday Club Saimaassa 15.11.2023.

Taloyhtiötapahtuman 2023 ohjelma

Avauspuheenvuoro: Kimmo Jarva, kaupunginjohtaja

Pääpuheenvuorot:

Mia Koro-Kanerva, IsännöintiliittoAntero Miikki, Kiinteistömedia

Pikkujoulut 2023

Etelä-Karjalan Isännöitsijät ry:n pikkujoulu pidetään 08.12.2023.

Isännöintiliiton tapahtumakalenteri