Rekrytoinnit ja johtaminen

Isännöintiliitto auttaa isännöintiyritysten johtoa työntekijöiden rekrytoinneissa ja johtajien kouluttautumisessa.

Hyödyllisiä linkkejä

Työlainsäädäntö koottuna yhteen paikkaan

Tilastokeskukset yritysportaali
Tilastokeskuksen yritysportaaliin on koottu tietoa Tilastokeskuksen liike-elämää hyödyttävistä palveluista ja palvelukäytännöistä. Yritysportaalissa myös tiedotetaan yrityksille suunnatuista tapahtumista ja muista ajankohtaisuuksista.

Rekrytoinnit ja työsopimukset

Tavoita isännöintialan ammattilaiset Isännöintirekryn kautta. Jäsenyrityksille työpaikkailmoitusten jättäminen on maksutonta.

Työaikalain vaatimuksia vastaavan työsopimuksen tekemiseen saat tukea Työsopimusmalli-materiaalipaketista. Materiaalipaketti sisältää:

  • isännöitsijöiden työsopimusmallin ja mallin täyttöohjeen.
  • asianajaja Jarmo Asikaisen “Työsopimukset, työehdot ja työlainsäädäntö”
    -luennon materiaalin. Luento pidettiin osana 24.10.2017 järjestettyä Lisävirtaa johtamiseen -koulutusta.

Materiaalipaketin hinta on 80 euroa + alv, ja se toimitetaan tilaajalle sähköisesti. Tilaukset ja lisätiedot: koulutuspäällikkö Satu Lindén, satu.linden@isannointiliitto.fi.

Osallistu johdon koulutuksiin

Isännöintiliitto järjestää isännöintiyritysten johdolle suunnattuja koulutuksia ja valmennusohjelmia. Löydät nämä koulutukset Tapahtumat ja koulutukset -osiosta merkinnällä “Johdon tilaisuudet“.

Esimerkiksi syksyllä 2018 käynnistyy johdon valmennusohjelma, joka keskittyy johdon valmiuksien kehittämiseen muuttuvassa toimintaympäristössä.

Tilaa koulutus yritykseesi

Isännöintiliitto tarjoaa myös yrityskohtaisesti räätälöityjä tilauskoulutuksia. Tutustu asiantuntijoihimme ja ota yhteyttä, niin suunnittelemme yhdessä juuri sinun yrityksellesi sopivan koulutuspaketin.