Isännöintipäivät tarjoaa jokaiselle jotakin

Isännöintipäivien ohjelman suunnittelussa on huomioitu niin isännöitsijät, kiinteistösihteerit ja asiakaspalvelijat, tekniset asiantuntijat kuin yritysjohtokin. Rakenna oma osaamispolkusi.

Isännöintipäivien seminaariohjelma tarjoaa koko isännöintiyrityksen henkilökunnalle kattavasti mahdollisuuksia osaamisen syventämiseen ja uuden oppimiseen. Ohjelman suunnittelussa on huomioitu niin isännöitsijät, kiinteistösihteerit ja asiakaspalvelijat, tekniset asiantuntijat kuin yritysjohtokin. Useista rinnakkaisista seminaareista voit rakentaa juuri itsellesi sopivan kokonaisuuden.

Isännöintipäivien avauspäivänä, torstaina 17.11. ennen näyttelyn avajaisjuhlaa tehdään tavoitteet todeksi löytöretkeilijä Pata Degermanin johdolla.

Rinnakkaisseminaareissa valinnan varaa

Keskiviikkona 18.11. kohtaat uusia ja vanhoja tuttavuuksia Isännöintipäivien laajassa näyttelyssä. Näyttelyyn tutustumisen lomassa voit valita mieleisesi kokonaisuuden aamu- ja iltapäivän rinnakkaisseminaareista.

Aamupäivän vaihtoehtoina ovat kiinteistöalan ajankohtaiset juridiset teemat, korjausvelan kirimisen mahdollisuudet uudessa taloudellisessa tilanteessa, erilaiset viestinnän kanavat asiakaskokemuksen tuottajina sekä naapurisopu ja konfliktin ratkaisun keinot.

Iltapäivän rinnakkaisseminaareissa tarkastellaan sähköautoja lainsäädännön ja turvallisuuden näkökulmasta, yritysvastuuta, tulevaisuuden asumista, isännöintiä ja työelämävalmiuksia sekä asiakaspalvelua viestinnän ja haastavien asiakaskohtaamisten valossa.

Ennen siirtymistä iltajuhlaan on luvassa vielä odotettu Isännöinnin ammattilaiset -tutkimuksen julkaisu. Tutkimus toteutetaan yhteistyössä Kiinkon kanssa, ja aineiston keruu on parhaillaan käynnissä. Olethan muistanut vastata kyselyyn?

Isännöintipäivien päätöspäivänä koko seminaariväki kokoontuu jälleen yhteen kuulemaan muun muassa koronan vaikutuksista isännöintiin, henkilökohtaisen tarinan työuupumuksesta ja siitä selviämisestä sekä miten tarinallista viestintää voi hyödyntää asiantuntijuuden tehosteena.

Tapahtuman puhujina on koko joukko kovia nimiä niin alalta kuin alan ulkopuoleltakin. Tutustu ohjelmaan, rakenna juuri itseäsi kiinnostava kokonaisuus ja ilmoittaudu mukaan!

Katso tarkempi ohjelma