Huoneiston kuntokysely

Taloyhtiön huoneistojen kuntokysely paljastaa, onko kiinteistössä laajamittaisia korjauskohteita vai huoneistokohtaisia pikkuvikoja.

Talon kaikki huoneistot kattava kuntokysely panee asukkaat tarkkailemaan huoneistonsa vikoja ja parhaimmillaan paljastaa akuutteja korjauskohtia. Samalla annetaan asukkaille ja osakkaille viesti isännöinnin aktiivisesta toiminnasta: vikoihin puututaan jo ennen kuin asukas valittaa niistä. Kysely on myös nopeampi toteuttaa kuin käyntiä edellyttävä kuntokartoitus tai kuntotutkimus.

Huoneiston kuntokyselyn alueet

Kuntokyselystä on tehty vastaajalle mahdollisimman yksinkertainen. Jokaiseen kysymykseen on kolme vastausvaihtoehtoa: kunnossa, ei kunnossa, en osaa arvioida. Kuntokysely kattaa kylpyhuoneen ja keittiön vesikalusteet ja viemäröinnit sekä perinteiset vesivahinkojen aiheuttajat eli pesukoneiden liitännät. Huoneistosta tarkastetaan myös ilmanvaihdon ja lämmityslaitteiden toimivuus sekä sähkörasioiden kunto.

Isännöintimittarin sisältämä huoneiston kuntokysely tuottaa raportin, joka voidaan sellaisenaan antaa kiinteistöhuollon korjauslistaksi. Raporttiin kirjataan automaattisesti talon tiedot, huoneistonumero ja asukkaan ilmoittamat viat.

Näet hinnat kirjautumalla sisään.

Kirjaudu sisään

Tutustu palveluun