Uutiskirjeet johdolle

Johdon uutiskirje pitää sinut ajan tasalla isännöintiyritysten kehittämiseen liittyvistä uutisista, ohjeista ja koulutuksista.

Johdon uutiskirje pitää sinut ajan tasalla asioista, joista sinun pitää tietää isännöintiyrityksen johtajana, esimiehenä ja liiketoiminnan kehittäjänä. Johdon uutiskirjeestä saat tietoa Isännöintiliiton järjestämistä johdon tilaisuuksista, koulutuksista ja uusista materiaaleista Mapissa.

Ammattilaisten uutiskirjeestä saat ajankohtaiset, isännöitsijän työtä ja taloyhtiöitä koskevat uutiset ja ohjeet sekä tietoa isännöintiyritysten ammattilaisille suunnatuista Isännöintiliiton tapahtumista ja koulutuksista.

Kun olet jäsenyrityksen pääkäyttäjä, saat sähköpostiisi joka toinen viikko Johdon uutiskirjeen, joka toinen viikko Ammattilaisten uutiskirjeen. Jos viestejä ei kuulu, tarkista roskapostiasetukset tai ota yhteyttä jäsenpalveluun: toimisto@isannointiliitto.fi

Alla olevasta linkistä pääset viestiarkistoon, kun olet kirjautunut yrityksen pääkäyttäjätunnuksilla.

Tämä osio on rajattu Isännöintiliiton jäsenille.