Alan parhaat kontaktit solmitaan syyskuussa Turun Messukeskuksessa

Isännöintipäivät on kiinteistöalan ykköstapahtuma, joka kokoaa vuosittain yhteen isännöintialan edelläkävijät, ammattilaiset ja johtavat palveluntarjoajat ympäri Suomen. Seminaarit ja niitä ympäröivä näyttely tarjoaa loistavia tilaisuuksia solmia uusia kontakteja ja luoda tuottavia yhteistyömahdollisuuksia.

Luvassa tapahtuma, joka kerää yhteen isännöintialan ammattilaiset ympäri Suomen

Isännöintipäivät järjestetään Turun Messukeskuksessa 17.-19.11.2020. Näyttely on tänä vuonna kaksipäiväinen. Isännöintipäivien näyttely on avoinna:

 • Tiistaina 17.11. kello 17.00 – 20.00 ja
 • Keskiviikkona 18.11. kello 09.00 – 16.00

Tiistaina näyttelyssä järjestetään avajaisjuhla. Avajaisjuhlan kanssa samaan aikaan ei järjestetä seminaareja. Keskiviikkona seminaariosallistujille järjestetään Messukeskuksessa samanaikaisesti myös seminaareja.

Varaa Isännöintipäivien messuosasto

Isännöintipäivien osastovaihtoehdot

Perusosasto 4 m² (2×2 m):

 • Hinta 3250€
 • Palveluverkosto-yrityksille perusosasto kuuluu Palveluverkosto-sopimukseen

Premium-osasto 10 m² (5×2 m): 

 • Hinta 5350€
 • Hinta Palveluverkosto-yrityksille: 2200€

Premium Plus -osasto 14 m² (7×2 m): 

 • Hinta 6950€
 • Hinta Palveluverkosto-yrityksille: 3600€

Kulmaosastoista veloitetaan 150€ kulmaosastolisä. Kaikkiin hintoihin lisätään arvonlisävero 24%.

Osastoon sisältyvät osastoa rajaavat seinät, otsalauta logolla käytävälinjoille, sähköt, perusvalaistus sekä messumatto. Kalusteet ja lisäpalvelut tilataan ja veloitetaan erikseen.

 

Varaa Isännöintipäivien messuosasto

   

 

Katso tästä osaston jo varanneet näytteilleasettajat

Tietoa ja ohjeita näytteilleasettajille

 

Näyttelyn aikataulu

Tiistai 17.11.2020
13.30-16.45 Osastojen somistaminen
17.00-20.00 Näyttely auki, avajaisjuhla näyttelyssä
Keskiviikko 18.11.2020
07.00-09.00 Osastojen somistaminen
09.00-16.00 Näyttely auki
16.00-00.00 Näyttelyn purkaminen

Yrityksen osallistumis- ja laskutusehdot

Näyttelyosastojen edelleenvuokraaminen on kielletty. Osaston Isännöintiliitolta varaava yritys saa olla ainoa näytteilleasettajayritys kyseisellä osastolla. Kahden tai useamman yrityksen tai tuotemerkin yhteisosastosta veloitetaan lisäbrändimaksu 1000 euroa + alv / lisäyritys tai lisätuotemerkki. Lisäbrändimaksu koskee myös Palveluverkostossa mukana olevia yrityksiä. Lisäbrändimaksu mahdollistaa lisäksi kahden lisähenkilön osallistumisen Isännöintipäivien näyttelyyn. Lisäbrändimaksuun sisältyvät kaksi lisähenkilöä voivat osallistua tapahtumaan molempina näyttelypäivinä. Lisäbrändimaksuun sisältyvistä kahdesta lisähenkilöstä ei veloiteta erikseen ruokailumaksuja. Myös lisähenkilöiden tulee kuitenkin ilmoittautua sähköisesti etukäteen näytteilleasettajiksi.

Varausmaksulasku lähetetään ilmoittamaanne laskutusosoitteeseen. Mikäli olette lisänneet lomakkeelle verkkolaskuosoitteen, toimitamme laskut sähköisesti. Varausmaksulaskun suuruus on Palveluverkosto-yritysten osastoista sekä perusosastoista 1000 euroa + alv / osasto, Premium- ja Premium Plus -osastoista 2000 euroa + alv / osasto. Loppuosuus näyttelyosaston vuokrasta laskutetaan lokakuussa 2020.

Näyttelyosaston voi perua 1.9.2020 mennessä. Varausmaksua ei palauteta. 1.9.2020 jälkeen tehdyistä peruutuksista laskutetaan koko näyttelyosaston vuokra.

Näytteilleasettajat vastaavat itse käytössään olevalle kalustolle, muille näytteilleasettajille tai yleisölle aiheutuneista vahingoista. Näytteilleasettajien tuotteet ja rekvisiitta ovat näytteilleasettajien omalla vastuulla

Näytteilleasettajien osallistumisehdot

Kaikkien näytteilleasettajayritystä Isännöintipäivillä edustavien henkilöiden tulee ilmoittautua etukäteen näytteilleasettajiksi sähköisellä lomakkeella. Vain etukäteen ilmoitetuilla henkilöillä on oikeus osallistua tapahtumaan. Jokaisesta näytteilleasettajasta veloitetaan erikseen ruokailumaksu, joka kattaa tapahtumapaikalla tarjottavat yleiset ruokailut näyttelyn aikana. Tapahtumakumppaneilla on poikkeuksia tähän ehtoon. Sekä näytteilleasettajille että seminaarivieraille on järjestetty samanlaiset ruokailut ja ne ovat tarjolla näyttelyalueen buffetpisteissä. Näytteilleasettajien ilmoittautuminen aukeaa keväällä 2020.

Näytteilleasettajien tulee työskennellä osaston varanneessa yrityksessä. Kaikkien näytteilleasettajaksi ilmoitettujen henkilöiden tulee edustaa osastolla olevaa yritystä ja myydä tapahtumassa ainoastaan osastolla olevan yrityksen tuotteita tai palveluita.

Isännöintipäivien näyttelyyn voi osallistua enintään:

 • 5 henkilöä perusosaston (4 m²) varanneesta yrityksestä
 • 7 henkilöä Premium-osaston (10 m²) varanneesta yrityksestä
 • 8 henkilöä Premium Plus -osaston (14 m²) varanneesta yrityksestä näytteilleasettajayrityksestä

Yllä olevat osallistujamäärät ovat maksimiosallistujamääriä per päivä. Henkilöitä voi vaihtaa näyttelypäivien välillä ja näytteilleasettajia voi olla yhteensä enemmän, kunhan paikalla per päivä on maksimissaan osastokoon mukainen enimmäismäärä näytteilleasettajia. Näytteilleasettajia ei voi vaihtaa saman näyttelypäivän sisällä. Ilmoittaessasi näytteilleasettajat voit valita, minä päivänä/päivinä kukin näytteilleasettaja osallistuu tapahtumaan. Poikkeuksena yllä mainituista maksimiosallistujamääristä ovat tapahtumakumppaneiden edustajat.

Mikäli näytteilleasettajayritys haluaa kasvattaa osastonsa osallistujamäärää, lisähenkilöistä veloitetaan erillinen lisähenkilömaksu 400€ (+alv 24%) per henkilö. Lisähenkilö voi osallistua näyttelyyn näyttelyn molempina päivinä. Lisähenkilöstä ei veloiteta erikseen ruokailumaksua. Myös lisähenkilön tulee kuitenkin ilmoittautua sähköisesti etukäteen näytteilleasettajaksi.

Ulkopuolisten ei ole mahdollista tulla vierailemaan tapahtumaan sillä kaikkien tapahtumaan osallistuvien tulee lunastaa pääsy tapahtumaan joko seminaarilipulla tai näytteilleasettajailmoittautumisen kautta. Huomioithan, että Isännöintipäivien seminaareihin ovat oikeutettuja osallistumaan vain seminaarilipun lunastaneet henkilöt, eli näytteilleasettajat eivät ole oikeutettuja osallistumaan seminaareihin. Poikkeuksena tästä ovat tapahtumakumppanit, joilla on rajattu pääsy seminaareihin.

Näytteilleasettajilla on mahdollisuus osallistua Isännöintipäivien iltajuhlaan. Isännöintipäivien iltajuhlaan ovat oikeutettuja osallistumaan Isännöintipäivien näyttelyssä osaston varanneessa yrityksessä työskentelevät henkilöt, vaikka he eivät olisi toimineet näytteilleasettajien Isännöintipäivien näyttelyssä. Iltajuhlaliput myydään erikseen.

Näytteilleasettajaksi ilmoittautuminen

Näytteilleasettajayritystä Isännöintipäivillä edustavien henkilöiden tulee ilmoittautua etukäteen näytteilleasettajiksi sähköisellä lomakkeella. Jokaisesta näytteilleasettajasta veloitetaan erikseen ruokailumaksu, joka kattaa tapahtumapaikalla tarjottavat yleiset ruokailut näyttelyn aikana. Tapahtumakumppaneilla on poikkeuksia tähän ehtoon. Sekä näytteilleasettajille että seminaarivieraille on järjestetty samanlaiset ruokailut ja ne ovat tarjolla näyttelyalueen buffetpisteissä. Näytteilleasettajien ilmoittautuminen aukeaa keväällä 2020.

Jokaisen näytteilleasettajan tulee ilmoittautuessaan valita, osallistuuko hän näyttelyyn tiistaina 17.11., keskiviikkona 18.11.. vai molempina päivinä.

 • Yhden päivän ruokailumaksu (joko tiistai 17.11. tai keskiviikko 18.11..)
  • 45€ per henkilö (+alv 24%)
 • Kahden päivän ruokailumaksu (tiistai-keskiviikko 17.-18.11.)
  • 80€ per henkilö (+alv 24%)
 • 1 päivän ruokailumaksu tiistai 17.11. sisältää avajaisjuhlan aikana monipuolisen buffet-ruokailun ja lasin kuohuvaa
 • 1 päivän ruokailumaksu keskiviikko 18.11. sisältää aamupalan, lounaan ja iltapäiväkahvitarjoilun leivonnaisineen
 • 2 päivän ruokailumaksu (tiistai-keskiviikko 17.-19.11.) sisältää tiistaina 17.11. iltapäivällä avajaisjuhlan aikana monipuolisen buffet-ruokailun ja lasin kuohuvaa sekä keskiviikkona 18.11.. aamupalan, lounaan ja iltapäiväkahvitarjoilun leivonnaisineen

Näytteilleasettajailmoittautumisen laskutus- ja peruutusehdot

Näytteilleasettajien ilmoittautuminen avautuu keväällä 2020. Suosittelemme ilmoittamaan osastonne näytteilleasettajat 25.10.2020 mennessä.

Näytteilleasettajan osallistumisilmoittautumisilmoittautumisen voi perua veloituksetta 1.10.2020 saakka. 2.10-25.10.2020 perutuista ilmoittautumisista veloitetaan 50% ruokailumaksusta järjestelykuluina. 25.10.2020 jälkeen tapahtuvista mahdollisista peruutuksista ei palauteta ruokailumaksua riippumatta perumisen syistä. Näytteilleasettajien ruokailumaksut laskutetaan 25.10.2020 mennessä ilmoitettujen henkilömäärien perusteella. Mikäli näytteilleasettajia ilmoitetaan vielä 25.10.2020 jälkeen, jälki-ilmoitetut näytteilleasettajat laskutetaan ilmoitettujen määrien mukaan. Mikäli tapahtumaan saapuu paikan päälle henkilöitä, jotka eivät ole ilmoittautuneet etukäteen näytteilleasettajiksi, heistä tullaan veloittamaan jälkikäteen ruokailumaksu tai mikäli osaston enimmäisnäytteilleasettajamäärä per päivä on ollut täynnä, lisänäytteilleasettajamaksu. Estyneen henkilön tilalle voidaan kuluitta vaihtaa toinen osallistuja samasta yrityksestä 31.10.2019 saakka. Tämän jälkeen tehdyistä henkilöiden lisäyksistä tai henkilömuutoksista veloitetaan 15 euroa / lisäys tai vaihto järjestelykuluina. Näytteilleasettajien osallistumismaksut laskutetaan lokakuusta 2020 alkaen.