Alan parhaat kontaktit solmitaan syyskuussa Hartwall Arenalla

Isännöintipäivät on kiinteistöalan ykköstapahtuma, joka kokoaa vuosittain yhteen isännöintialan edelläkävijät, ammattilaiset ja johtavat palveluntarjoajat ympäri Suomen. Seminaarit ja niitä ympäröivä näyttely tarjoaa loistavia tilaisuuksia solmia uusia kontakteja ja luoda tuottavia yhteistyömahdollisuuksia.

Luvassa vaikuttava tapahtuma hienoissa puitteissa

Isännöintipäivien näyttely järjestetään Helsingin Hartwall Arenalla 17.-18.9.2019. Näyttely on tänä vuonna kaksipäiväinen. Isännöintipäivien näyttely on avoinna:

 • Tiistaina 17.9. kello 17.00 – 20.00 ja
 • Keskiviikkona kello 09.00 – 16.00

Tiistaina näyttelyssä järjestetään avajaisjuhla. Avajaisjuhlan kanssa samaan aikaan ei järjestetä seminaareja. Keskiviikkona seminaariosallistujille järjestetään Hartwall Arenalla samanaikaisesti myös seminaareja.

Näyttelyn pohjakarttaan voit tutustua alta ja osaston pääset varaamaan alla olevasta linkistä.

Varaa näyttelyosasto

Katso tästä osaston jo varanneet näytteilleasettajat

Tietoa ja ohjeita näytteilleasettajille

 

Yleistä tietoa näytteilleasettajille

 • Näytteilleasettajien ilmoittautuminen

  Näytteilleasettajayritystä Isännöintipäivillä edustavien henkilöiden tulee ilmoittautua etukäteen näytteilleasettajiksi. Jokaisesta näytteilleasettajasta veloitetaan näytteilleasettajamaksu, joka kattaa kaikki ruokailut näyttelyn aikana. Ilmoittautumaan pääset täältä.

  Tapahtumaan voi osallistua enintään viisi henkilöä näytteilleasettajayrityksestä. Poikkeuksena Premium ja Premium Plus -osastot varanneet yritykset, joilla on oikeus osallistua Isännöintipäivien näyttelyyn seitsemän (Premium) ja kahdeksan (Premium Plus) henkilön voimin, sekä tapahtumakumppaneiden edustajat.

  Mikäli näytteilleasettajayritys haluaa kasvattaa osastonsa osallistujamäärää, lisähenkilöistä veloitetaan erillinen maksu.

  Näytteilleasettajien tulee työskennellä osaston varanneessa yrityksessä. Huomioithan, että Isännöintipäivien seminaareihin ovat oikeutettuja osallistumaan vain seminaarilipun lunastaneet henkilöt.

  Näytteilleasettajilla on mahdollisuus osallistua Isännöintipäivien iltajuhlaan.

 • Osallistumis- ja laskutusehdot

  Näyttelyosaston edelleenvuokraaminen on kielletty. Osaston Isännöintiliitolta varaava yritys saa olla ainoa näytteilleasettaja kyseisellä osastolla. Kahden tai useamman yrityksen yhteisosastosta veloitetaan lisämaksu. Tämä mahdollistaa myös kahden lisähenkilön osallistumisen Isännöintipäivien näyttelyyn.

  Näyttelyosaston varaamisen jälkeen lähetetään varausvahvistus ja varausmaksulasku. Loppuosuus näyttelyosaston vuokrasta laskutetaan elokuussa 2019.

  Näyttelyosaston voi perua ennalta määriteltyyn ajankohtaan mennessä. Varausmaksua ei palauteta. Määritellyn ajankohdan jälkeen tehdyistä peruutuksista laskutetaan koko näyttelyosaston vuokra.

  Näytteilleasettajien henkilömaksut laskutetaan elokuussa 2019. Laskutuksen jälkeen tapahtuvista mahdollisista peruutuksista ei palauteta osallistumismaksua. Henkilövaihdokset ovat mahdollisia elokuun loppuun asti.

  Näytteilleasettajat vastaavat itse käytössään olevalle kalustolle, muille näytteilleasettajille tai yleisölle aiheutuneista vahingoista. Näytteilleasettajien tuotteet ja rekvisiitta ovat näytteilleasettajien omalla vastuulla.

 • Näyttelyn aikataulu

  Maanantai 16.9.2019

  09.00-20.00 Näyttelyn rakentaminen

  Tiistai 17.9.2019

  08.00-12.00 Näyttelyn rakentaminen
  12.00-16.45 Osastojen somistaminen
  17.00-20.00 Näyttely auki, avajaiskarnevaali näyttelyssä

  Keskiviikko 18.9.2019

  07.00-09.00 Osastojen somistuksien kohentaminen
  09.00-16.00 Näyttely auki
  16.00-16.30 Näyttelyn somistuksien purkaminen
  16.00-22.00 Näyttelyn purkaminen