Alan parhaat kontaktit solmitaan syyskuussa Hartwall Arenalla

Isännöintipäivät on kiinteistöalan ykköstapahtuma, joka kokoaa vuosittain yhteen isännöintialan edelläkävijät, ammattilaiset ja johtavat palveluntarjoajat ympäri Suomen. Seminaarit ja niitä ympäröivä näyttely tarjoaa loistavia tilaisuuksia solmia uusia kontakteja ja luoda tuottavia yhteistyömahdollisuuksia.

Historian suurimmat Isännöintipäivät

Isännöintipäivien näyttely järjestetään ensi syksynä Helsingin Hartwall Arenalla 17.-18.9.2019.

Isännöintipäivien näyttely on tänä vuonna kaksipäiväinen. Näyttely on avoinna tiistaina 17.9. kello 16:45-20:00, jolloin näyttelyssä järjestetään avajaiskarnevaali. Avajaiskarnevaalin kanssa samaan aikaan ei järjestetä seminaareja.

Keskiviikkona 18.9. näyttely on avoinna kello 9:00-16:00 ja tällöin seminaariosallistujille järjestetään Hartwall Arenalla myös seminaareja.

Tavoitteena on kasvattaa tapahtumaa entisestään ja järjestää Pasilassa historian isoimmat Isännöintipäivät.

Näyttelyn pohjakarttaan voit tutustua alta.

Varaa näyttelyosasto

 

Katso tästä osaston jo varanneet näytteilleasettajat

 

 

Tietoa näytteilleasettajille

 • Näytteilleasettajien ilmoittautuminen

  Näytteilleasettajayritystä Isännöintipäivillä edustavien henkilöiden tulee ilmoittautua etukäteen näytteilleasettajiksi. Jokaisesta näytteilleasettajasta veloitetaan näytteilleasettajamaksu, joka kattaa kaikki ruokailut näyttelyn aikana. Näytteilleasettajien ilmoittautuminen aukeaa keväällä 2019.

  Tapahtumaan voi osallistua enintään viisi henkilöä näytteilleasettajayrityksestä. Poikkeuksena Premium ja Premium Plus -osastot varanneet yritykset, joilla on oikeus osallistua Isännöintipäivien näyttelyyn seitsemän (Premium) ja kahdeksan (Premium Plus) henkilön voimin, sekä tapahtumakumppaneiden edustajat.

  Mikäli näytteilleasettajayritys haluaa kasvattaa osastonsa osallistujamäärää, lisähenkilöistä veloitetaan erillinen maksu.

  Näytteilleasettajien tulee työskennellä osaston varanneessa yrityksessä. Huomioithan, että Isännöintipäivien seminaareihin ovat oikeutettuja osallistumaan vain seminaarilipun lunastaneet henkilöt.

  Näytteilleasettajilla on mahdollisuus osallistua Isännöintipäivien iltajuhlaan.

   

 • Osallistumis- ja laskutusehdot

  Näyttelyosaston edelleenvuokraaminen on kielletty. Osaston Isännöintiliitolta varaava yritys saa olla ainoa näytteilleasettaja kyseisellä osastolla. Kahden tai useamman yrityksen yhteisosastosta veloitetaan lisämaksu. Tämä mahdollistaa myös kahden lisähenkilön osallistumisen Isännöintipäivien näyttelyyn.

  Näyttelyosaston varaamisen jälkeen lähetetään varausvahvistus ja varausmaksulasku. Loppuosuus näyttelyosaston vuokrasta laskutetaan elokuussa 2019.

  Näyttelyosaston voi perua ennalta määriteltyyn ajankohtaan mennessä. Varausmaksua ei palauteta. Määritellyn ajankohdan jälkeen tehdyistä peruutuksista laskutetaan koko näyttelyosaston vuokra.

  Näytteilleasettajien henkilömaksut laskutetaan elokuussa 2019. Laskutuksen jälkeen tapahtuvista mahdollisista peruutuksista ei palauteta osallistumismaksua. Henkilövaihdokset ovat mahdollisia elokuun loppuun asti.

  Näytteilleasettajat vastaavat itse käytössään olevalle kalustolle, muille näytteilleasettajille tai yleisölle aiheutuneista vahingoista. Näytteilleasettajien tuotteet ja rekvisiitta ovat näytteilleasettajien omalla vastuulla.

 • Näyttelyn aikataulu

  Maanantai 16.9.2019

  08:00-21:00 Näyttelyn rakentaminen

  Tiistai 17.9.2019

  07:00-13:00 Näyttelyn rakentaminen
  13:00-16:30 Osastojen somistaminen
  16:45-20:00 Näyttely auki, avajaiskarnevaali näyttelyssä

  Keskiviikko 18.9.2019

  07:00-09:00 Osastojen somistuksien kohentaminen
  09:00-16:00 Näyttely auki
  16:00-17:00 Näyttelyn somistuksien purkaminen
  17:00-23:00 Näyttelyn purkaminen