Isännöintipäivät on kiinteistöalan ykköstapahtuma, joka kokoaa vuosittain yhteen isännöintialan edelläkävijät, ammattilaiset ja johtavat palveluntarjoajat ympäri Suomen. Seminaarit ja niitä ympäröivä näyttely tarjoaa loistavia tilaisuuksia solmia uusia kontakteja ja luoda tuottavia yhteistyömahdollisuuksia.

Isännöintipäivien näyttely järjestetään 17.-18.9.2019 upeissa puitteissa Helsingin Hartwall Arenalla. Isännöintipäivien näyttelyn myynti käynnistyy keskiviikkona 12.12.2018. Näyttelyosastoa pääset varaamaan alla olevan linkin kautta, joka avautuu keskiviikkona 12.12. klo 10. Näyttelyn pohjakartan löydät alta.

Isännöintipäivien näyttelyn varauslomake (aukeaa 12.12. klo 10)

 

Tietoa näytteilleasettajille

 • Näytteilleasettajien ilmoittautuminen

  Näytteilleasettajayritystä Isännöintipäivillä edustavien henkilöiden tulee ilmoittautua etukäteen näytteilleasettajiksi. Jokaisesta näytteilleasettajasta veloitetaan näytteilleasettajamaksu, joka kattaa kaikki ruokailut näyttelyn aikana. Näytteilleasettajien ilmoittautuminen aukeaa keväällä 2019.

  Tapahtumaan voi osallistua enintään viisi henkilöä näytteilleasettajayrityksestä. Poikkeuksena Premium ja Premium Plus -osastot varanneet yritykset, joilla on oikeus osallistua Isännöintipäivien näyttelyyn seitsemän (Premium) ja kahdeksan (Premium Plus) henkilön voimin, sekä tapahtumakumppaneiden edustajat.

  Mikäli näytteilleasettajayritys haluaa kasvattaa osastonsa osallistujamäärää, lisähenkilöistä veloitetaan erillinen maksu.

  Näytteilleasettajien tulee työskennellä osaston varanneessa yrityksessä. Huomioithan, että Isännöintipäivien seminaareihin ovat oikeutettuja osallistumaan vain seminaarilipun lunastaneet henkilöt.

  Näytteilleasettajilla on mahdollisuus osallistua Isännöintipäivien iltajuhlaan.

   

 • Osallistumis- ja laskutusehdot

  Näyttelyosaston edelleenvuokraaminen on kielletty. Osaston Isännöintiliitolta varaava yritys saa olla ainoa näytteilleasettaja kyseisellä osastolla. Kahden tai useamman yrityksen yhteisosastosta veloitetaan lisämaksu. Tämä mahdollistaa myös kahden lisähenkilön osallistumisen Isännöintipäivien näyttelyyn.

  Näyttelyosaston varaamisen jälkeen lähetetään varausvahvistus ja varausmaksulasku. Loppuosuus näyttelyosaston vuokrasta laskutetaan elokuussa 2019.

  Näyttelyosaston voi perua ennalta määriteltyyn ajankohtaan mennessä. Varausmaksua ei palauteta. Määritellyn ajankohdan jälkeen tehdyistä peruutuksista laskutetaan koko näyttelyosaston vuokra.

  Näytteilleasettajien henkilömaksut laskutetaan elokuussa 2019. Laskutuksen jälkeen tapahtuvista mahdollisista peruutuksista ei palauteta osallistumismaksua. Henkilövaihdokset ovat mahdollisia elokuun loppuun asti.

  Näytteilleasettajat vastaavat itse käytössään olevalle kalustolle, muille näytteilleasettajille tai yleisölle aiheutuneista vahingoista. Näytteilleasettajien tuotteet ja rekvisiitta ovat näytteilleasettajien omalla vastuulla.