Isännöinti on ala, joka nojaa vahvasti yhteistyöhön. Jokaisella menestyvällä isännöintiyrityksellä on ympärillään luotettavien toimijoiden verkosto, joiden avulla isännöinti ratkoo taloyhtiöiden ongelmia. Myös Isännöintiliitto on kerännyt ympärilleen taloyhtiöitä ja isännöintiyrityksiä palvelevan yritysten joukon, jota kutsumme Palveluverkostoksi. Muutaman tähän verkostoon kuuluvan yrityksen kanssa olemme nyt entisestään syventäneet yhteistyötä “kiihdyttämällä” heidän palveluitaan ja tuotteitaan erillisten kehitysprojektien avulla.

Isännöinti on asiantuntijabisnestä, jossa pärjäämisen edellytyksiin kuuluu jatkuva tiedon kartuttaminen ja ylläpito. Isännöintiliitolle on ollut luontevaa tarjota eri alan yrityksille mahdollisuuksia kertoa tuotteistaan ja palveluistaan isännöinnin ammattilaisille. Tästä syystä olemme myös luoneet tilaisuuksia, joissa isännöinti kohtaa ja verkostoituu eri alojen asiantuntijoiden kanssa.

Isännöintiliitossa ajattelemme ensisijaisesti isännöinnin ja jäsenyritystemme etua. Siksi haluamme, että Palveluverkoston yrityksillä on mahdollisimman hyvä näkemys isännöinnistä ja sen tarpeista. Vain siten he voivat tarjota isännöintiä ja taloyhtiöitä aidosti hyödyttäviä palveluja ja tuotteita.

Uusi Kiihdyttämö-konseptimme vie edellämainitun ajattelun vielä pidemmälle. Kiihdyttämö-projekteissa olemme mukana aktiivisesti kehittämässä palveluja isännöintiä varten. Yksinkertaisuudessaan Kiihdyttämö-projektit syntyvät niin, että Palveluverkoston yritys kertoo tavoitteistaan ja Isännöintiliitto tuo pöytään kokemuksensa, ideansa, tutkimuksensa ja kontaktinsa isännöintialalta.

Kiihdyttämö-projektit syntyvät niin, että yritys kertoo tavoitteistaan, ja Isännöintiliitto tuo pöytään kokemuksensa, ideansa, tutkimuksensa ja kontaktinsa isännöintialalta.

Ensimmäiset Kiihdyttämö-projektit ovat nyt käynnistyneet ja pelkästään niiden kirjo innostaa:

  • Suunnittelu- ja konsultointiyritys Vahasen kanssa pohdimme sopivia konsepteja taloyhtiöstrategioille. Tavoitteena on laatia sopivan yksinkertainen ja helposti käyttöön otettava malli, joka ottaa huomioon taloyhtiöiden erilaisuuden.
  • Isännöintijärjestelmä Tampuuria kehittävän Talokeskuksen kanssa teemme käyttäjätutkimusta ohjelmistokehityksen tueksi. Isännöitsijöiden ja kiinteistösihteerien haastatteluilla selvitetään käyttäjien näkökulmaa Tampuurin tärkeimpiin kehityskohteisiin.
  • Kattorakentaja KerabitPron kanssa on käynnistymässä projekti, jossa kirkastetaan KerabitPron tarjontaa ja viestintää isännöintikohderyhmälle.

Projektien tuloksia valotetaan myös tässä blogissa sitä mukaa kun niitä saadaan.

Kirjoittaja: Aki Salo

Isännöintiliiton asiakkuusjohtajana katson isännöintialaa sekä markkinointi-ihmisen että taloyhtiöaktiivin silmin. Haluan auttaa isännöintiä luomaan uusia palvelutuotteita ja sitä kautta kohtaamaan asiakkaansa paremmin.

Katso kaikki artikkelit kirjoittajalta Aki Salo

2 Kommenttia

  1. […] osalta on menossa selvitysvaihe yhteistyössä Isännöintiliiton kanssa, osana Kiihdyttämö-projektia. Yhteistyössä olemme laatineet käyttäjäkyselyn joka toteuttiin nettikyselynä […]

  2. […] -yhteistyö tukee hyvin uutta asiakaskeskeistä strategiaamme. Kuten Aki Salo kirjoitti blogissaan https://isannointiliitto.fi/blogi/kiihdyttamo-kehittaa/ ”Kiihdyttämö-projektit syntyvät niin, että yritys kertoo tavoitteistaan, ja […]