Tietoa jäsenyydestä

Isännöintiliiton jäsenyritykset ovat isännöintiä etsivien asiakkaiden löydettävissä.

Isännöintiliitossa on yli 500 jäsenyritystä, mikä on kaksi kolmasosaa kaikista suomalaisista isännöintialan yrityksistä. Isännöintiliiton jäsenyrityksenä saat tukea sekä yrityksesi liiketoiminnan että oman osaamisesi kehittämiseen.

Ainutlaatuisia etuja

Jäsenyritykset saavat käyttää kotisivuillaan Isännöintiliiton jäsenyritystunnusta ja pääsevät isännöintiyritysten hakupalveluun. Näin isännöintiä etsivät asiakkaat löytävät yrityksesi.

Jäsenyritysten henkilökunta pääsee kirjautumaan Mappi-jäsenpalveluun, joka sisältää jäsenohjeita, neuvoja ja koulutusmateriaalia.

Jäsenyritykset saavat myös koulutusta, tiedotusta, neuvontaa, alennuksia ja edunvalvontaa. Lisäksi jäsenyrityksillä on mahdollisuus hankkia isännöintiyrityksille räätälöity yritysvakuutus. Katso kaikki jäsenyrityksen edut ja palvelut 2018.

Liity jäseneksi

Isännöintiliiton tehtävänä on parantaa isännöinnin tunnettuutta ja arvostusta. Jäsenenä olet mukana kehittämässä kanssamme koko kiinteistöalaa.

Isännöintiliiton jäsenyritykseksi voivat liittyä isännöintialalla toimivat yritykset. Tutustu Isännöintiliiton sääntöihin.